image description

Pyydä ilmainen saunasuunnitelma

Tee helppo saunaremontti: maksuton suunnittelupalvelu ja kaikki mitä tarvitset lauteista ja seinäpaneeleista uuteen kiukaaseen Harvialta.

Lue lisää
Harvia - Legend Green Flame

Uuutuus! Harvia Legend GreenFlame -puukiuas luo puhdasta tunnelmaa

Legend-puukiukaan täysin uudistunut GreenFlame -tulipesä on kehitetty puhtaan palamisen ehdoilla. Suurempi lasiluukku luo tunnelmaa ja valaisee saunan entistä kauniimmin.

Tutustu
image description

Harvia mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn Liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa. Kampanjassa kannustamme ostamaan suomalaisia tuotteita ja tukemaan suomalaista työtä.

Lue lisää
image description

Uutuus Harvia Cilindro Plus Spot

Sähkökiuas Harvia Cilindro Plus Spot -malli on varustettu uudella, täysin langattomalla SPOT-ohjauskytkimellä. SPOT mahdollistaa saunan kiukaan helpon ja turvallisen käytön sekä nopeuttaa kiukaan asennusta merkittävästi.

Tutustu uuteen SPOT®-malliin!
image description

Harvian toiminta koronavirustilanteessa – tuotteita saatavilla normaalisti

Koronavirustilanne ei ole toistaiseksi vaikuttanut Harvian asiakaspalveluun tai tuotantoon. Tavoitat meidät myös samoista kanavista kuin tähänkin asti.

Lue lisää
image description

Katso uusi yritysvideomme

Yritysesittelyvideomme sai ensiesityksensä Yhtiökokouksessa 2.4.2020.

Katso video
image description

Harviagroup.com sijoittajille ja medialle

Harviagroup.com yrityssivusto julkaistu. Uusi sivusto sisältää ajantasaista tietoa Harvian liiketoiminnasta, yhtiön strategiasta, tavoitteista sekä viimeisimpiä tuloksia.

Vieraile sivustolla
Sentio by Harvia

Sentio by Harvia - Upgrade all senses

Suomalaisen saunan pioneerin syvin osaaminen on yhdistetty korkeimpaansaunateknologiaan. Sentio by Harvia malllisto tarjoaa kaiken mitä saunaasi tarvitset.

Tutustu sauna mallistoon