fbpx

Alpencamping Nenzing tarjoaa ylellisiä saunahetkiä Itävallassa

Harvia valitsee kumppaninsa aina huolellisesti keskittyen paikallisiin ja pitkäaikaisiin hankkeisiin ja tavoitteisiin. Viiden tähden leirintäalue Alpencamping Nenzing Itävallan Alppien sydämessä on tästä erinomainen esimerkki.

 

Alpencamping Nenzing on perheomisteinen leirintäalue keskellä itävaltalaista luontoa Vorarlbergissa. Siellä sijaitsee spa- ja saunamaailma, jossa on mahdollista kokea aito suomalainen
sauna. Tämä luonnon ympäröimä ylellinen leirintäalue tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnollisesta hyvinvoinnista ja rentoutumisesta todellisessa Harvia-hengessä.

 

 

Se on malliesimerkki niin sanotusta glampingistä (glamour camping, luksustelttailu) ensiluokkaisine palveluineen ja upeine näköaloineen. Glamping on noussut trendikkääksi tavaksi lomailla ja retkeillä: esimerkiksi Glamping-teltat ovat ylellisesti varustettuja telttoja, jotka on pystytetty keskelle villiä luontoa.

 

Harvia tietää, mistä todellinen saunanautinto syntyy. Olemme toimittaneet Alpencamping Nenzingiin kiukaat, valaistuksen ja höyrygeneraattorin.

Spa-alueella on myös tytäryhtiömme Sentiotecin saunamökki – mittojen mukaan valmistettu sauna, josta on näkymät Nenzinger Himmel -luonnonpuistoon.
Siellä pääsee nauttimaan perinteisestä ulkosaunasta, josta voi pulahtaan vieressä olevaan uima-altaaseen. Alpencamping Nenzing on suunniteltu vastaamaan vieraiden tarpeisiin unohtumattomien hetkien takaamiseksi.

 

Unelmat on tehty toteutettaviksi – Kiukaista kokonaisiin sauna- ja spa-ratkaisuihin.

Melkein kaikki luodaan maailmassa kaksi kertaa; ensin mielessä ja sen jälkeen todellisuudessa. Niin myös saunat. Rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa, suunnitelman luominen on helppoa, kun apunasi on saunoihin erikoistunut suunnittelijaamme. Hän auttaa hahmottamaan juuri sinulle sopivan Harvia-kokonaisuuden, ihan ilmaiseksi.

Aloita tästä!