fbpx

OTA KUMPPANIKSI SAUNOJEN ERIKOISASIANTUNTIJA

KAIKKI, MITÄ SAUNAAN TARVITAAN HELPOSTI YHDESTÄ PAIKASTA

Olipa kohteesi pieni tai suuri, Harvia auttaa sinua onnistumaan. Meiltä saat maailman parhaat kiukaat, kylpyhuone- ja infrasaunat kerrostalohuoneistoihin, ylelliset saunaosastot kiinteistöihin tai vaikka aidon suomalaisen puusaunan pihalle. Kerro, mitä sauna- ja spa-tiloja rakennusprojektiisi kuuluu, me toteutamme ne luotettavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

image description

Saunasisustus

Harvian kanssa sinun ei tarvitse tyytyä perusratkaisuun. Laajasta mallistostamme löydät inspiroivia materiaaleja, tyylejä ja yksityiskohtia yksilölliseen saunasisustukseen. Suunnittelemme ja toteutamme projektin kanssasi budjettiin sopivasti ja makusi mukaan.

LUE LISÄÄ
image description

The Wall

Uusi Harvia The Wall on vuosien tuotekehityksen tulos. Helppokäyttöisyys ja markkinoiden helpoin asennettavuus ovat tuotteen keskeisiä ominaisuuksia. Kiukaan kytkimet ovat valaistut. Valaistus syttyy, kun kiuas on päällä tai ajastettu kytkeytymään päälle. Käyttökytkin sijaitsee laitteen yläosassa ja lämpötilan säädin alaosassa. Uudet toiminnallisuudet tekevät turvallisesta kiukaasta entistäkin turvallisemman.The Wallin asentamisen nopeus perustuu innovatiiviseen seinäkiinnitystelineeseen, jonka avulla etäisyys lattiaan määrittyy automaattisesti.

LUE LISÄÄ
image description

Cilindro H

Cilindro-tuoteperheestä löytyy myös osittain edestä avonainen Cilindro H-malli. Osittain avonaisen ulkovaippansa ansiosta kiuas meneekin samaan tilaan kuin useimmat seinäkiinnitteiset kiuasmallit. Suuren kivipintansa ansiosta Cilindro H tarjoaa saunojille pehmeämmät löylyt kuin seinäkiinnitteiset kiuasmallit.

LUE LISÄÄ
image description

Cilindro 6,6 kW

Cilindro-kiuasperheen uusin jäsen tuo suuren kivipinnan edut pieniin saunoihin. Cilindro on erinomainen vaihtoehto seinäkiinnitteiselle kiukaalle. Pienen kokonsa ja suojaseinän ansiosta Cilindro meneekin samaan tilaan kuin useimmat seinäkiinnitteiset kiuasmallit.

LUE LISÄÄ
image description

Yhteisösaunojen kiukaat

Valittavanasi on lukuisia muotoilultaan ja käytöltään erilaisia kiuasmalleja, joihin saat erilaisia kaiteita, suojaseiniä ja muita varusteita. Monipuolisilla ohjauskeskuksilla tehostetaan käytettävyyttä ja helpotetaan toimintojen hallintaa. Nekin saat luonnollisesti Harvialta.

Virta Pro-mallisto
Modulo-mallisto
Profi-mallisto
Club-mallisto
Legend-mallisto
Elegance-mallisto
Cilindro Pro-mallisto
Senator-mallisto
Harvia Xafir ohjauskeskus

Ohjauskeskukset

Harvian ohjauskeskukset tekevät saunomisesta – ja etenkin sen valmistelusta – todella rentouttavaa. Harvian monipuolisesta ohjauskeskusmallistosta on varaa valita juuri omaan tarpeeseen sopivin: luotettavista, käsikäyttöisestä yhden kiukaan perusohjaimesta uuden ajan digitaaliseen ohjaimeen, jolla hoitelet kaikkia kohteen sähköistettyjä toimintoja – tuuletusta ja valaisua myöden. Ja lämpötilan säädöt – jopa asteen tarkkuudella – sopivaksi juuri sinulle, tai isommallekin saunojaryhmälle, tasan sovitulla kellonlyömällä.

LUE LISÄÄ
image description

Kylpyhuonesaunat

Harvia-kylpyhuonesauna on uskomattoman helppo ratkaisu rakentajalle ja remontoijalle. Se on käyttövalmis käytännössä saman tien. Sinun ei tarvitse huolehtia kylpyhuoneen laajentamisesta, rakennusluvista, ilmanvaihdosta tai kosteuseristeistä: valitse vain mieleisesi malli ja se toimitetaan asennusvalmiina kohteeseen. Vedenkestävät ulkoseinät soveltuvat hyvin sellaisenaan suihkuseinäksi. Mallistossamme on myös pihalle sijoitettavia valmissaunoja.

LUE LISÄÄ
image description

Spa Modules

Kerro minkälaiset ja minkä kokoiset seinämät, altaat, suihkutilat tai kalusteet haluat, me toteutamme ne. Modulaarinen Spa Modules taipuu lähes joka muotoon ja kokoon. Tuotteet toimitetaan helposti asennettavina kokonaisuuksina.

LUE LISÄÄ
image description

Usein kysytyt kysymykset

Huolehdimme kohteesi toteutuksesta alusta loppuun. Jokainen projekti on erilainen ja jokaisella ammattilaisella erilaiset tarpeet. Olemme koonneet sivuillemme ratkaisuja tavallisimpiin haasteisiin. Teknisissä kysymyksissä saat asiantuntevaa palvelua myös asiakaspalvelijoiltamme.

KYSYMYKSET & VASTAUKSET

Referenssejä

Lähetä viesti Kerromme mielellämme lisää. Jätä viesti, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. YHTEYSLOMAKE
Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin klo 8-16 numerossa

+358 207 464 000

Voit lähettää myös sähköpostin