fbpx

Cilindro Plus -sähkökiuas ja langaton SPOT® -kytkin

Sauna päälle nappia painamalla

Helppo asentaa vanhan kiukaan tilalle

Cilindro Plus -kiukaan langaton SPOT®-ohjauskytkin on helppo ja nopea asentaa itse. Johdoton asennus, ei tarvetta pintaremonttiin.

Cilindro Plus Spot

Helppo käyttää

Cilindro Plus -sähkökiukaan kytkeminen päälle ja sammuttaminen onnistuu yhdellä napinpainalluksella. SPOT® -kytkimen vihreä ja punainen LED -merkkivalo kertovat kun kiuas käynnistyy ja sammuu.

Turvallinen

SPOT® -kytkimen voi kiinnittää turvalliseen paikkaan perheen pienempien ulottumattomiin.

Tyylikäs

Langaton, roisketiivis ja hohtavan krominvärinen SPOT® -kytkin istuu moderniin sisustukseen. Kiinnitä SPOT® lasiin, kaakeliin tai puupinnalle. Upota Cilindro Plus -kiuas lauteisiin. Sijoita SPOT® saunaan, kylpyhuoneeseen tai vaikka eteiseen!

 

NÄIN ASENNAT CILINDRO PLUS SPOT-SÄHKÖKIUKAAN JA -KYTKIMEN

Valitse upea pilarikiuas langattomalla ohjauksella

Täysin langaton Harvia Spot® -ohjauskytkin tekee saunan käytöstä helppoa. Langattoman kytkimen avulla saat kiukaan päälle ja pois vaikka olohuoneesta käsin.

Spot®-ohjauskytkimessä ei ole näkyviä kaapeleita, ja voit kiinnittää sen haluamallesi pinnalle ja paikalle.  Johdottoman asennuksen ansiosta kiukaan vaihto onnistuu ilman tarvetta pintaremontille.

Ohjauskytkin on saatavilla upean Cilindro Plus -pilarikiukaan kanssa, jonka suuri kivimäärä takaa hyvät löylyt. Pilarikiuas antaa saunaasi modernia tyyliä. Kiukaaseen sopiva suojakaide ja upotuskaulus tuovat lisää näyttävyyttä ja turvallisuutta.

Sähkökiukaasta on saatavilla kaksi eri tehoa, joista toinen sopii pienempään 6-10 m3 saunaan ja toinen keskisuureen 8-14 m3 saunaan. Jos et ole varma, minkä kokoinen kiuas sopii omaan saunaasi, voit laskea saunasi tilavuuden saunalaskurillamme.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi ja katso asennusohjeet