fbpx

Harvia DUO — Kaksinverroin tunnelmaa

Suomalainen Harvia Duo on ainutlaatuinen ”2in1” ratkaisu, jossa on yhdessä puulämmitteinen KIUAS & TAKKA. Yhdellä lämmittämisellä pääset nauttimaan kahdesta tunnelmasta.

Lämmitä saunasi löylykuntoon – samaan aikaan voit nauttia takkahuoneen puolella miellyttävän takkatulen luomasta tunnelmasta. Puulämmitteinen kiuas tuo saunaan perinteisen saunan henkeä ja antaa mahtavat löylyt. Saunan jälkeen voit nautiskella jälkilöylyistä takkahuoneen puolella vaikkapa makkaraa paistaen ja virvokkeista nauttien…ja sitten taas saunomaan.

Minkälaisen Duo-kiukaan sinä haluaisit?

Valittavanasi on eri malleja ja tehoja keskikokoisisiin (8-24 m2) sekä suuriin saunoihin (10-50 m2).

image description

Harvia Legend 240 Duo, Harvia Legend 300 Duo

Käsintaotut Harvia Legend Duo -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän, josta irtoaa legendaariset löylyt. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa.

LUE LISÄÄ
image description

Harvia 20 Duo, Harvia 36 Duo

Harvia Duo on kestävä käytössä. Kiukaan ulkokuori on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Kiukaassa on suuri ja tyylikäs, teräksinen lasiluukku.

LUE LISÄÄ

Innovatiivisuus & suomalainen design yhdessä

image description

Harvia Duo-lasiseinä

Kun haluat saada valoa saunaan & lämpöä oleskelutilaan, ratkaisu on innovatiivinen Harvia Duo-lasiseinä. Harvian seinän läpi asennettavien Duo-kiukaiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu lasiseinä on paitsi tyylikäs sisustuselementti, myös tapa jakaa lämpöä ja valoa saunan ja oleskelutilan välillä. Voit myös asentaa kiukaan ja lasiseinän siten, että kiukaan luukku aukeaa terassille ja lasiseinä päästää luonnonvalon saunaan. Vaalea satiinilasi mahdollistaa myös suurten lasipintojen tuomisen ulkosaunoihin – kuten Harvian Solide Outdoor –designsaunaan. Duo-lasiseinä on yhteensopiva kaikkien Harvia Duo-kiukaiden kanssa.

LUE LISÄÄ