Koe rentoutumisen uusi aikakäsite. Harvia Forte – aina valmis sauna.

Ei muuta kuin pyyhe olalle, Forten kansi ylös ja lauteille kosteista ja lempeistä löylyistä nauttimaan. Tervetuloa tutustumaan Forten stressivapaalle alueelle – 24/7.

Nollasta sataan sekunnissa. Ensiesittelyssä uuden sukupolven Harvia Forte –mallisto 2017

Teho:
4.0 kW, 6.0 kW ja 9.0 kW
Kiihtyvyys:
0-100 °C sekunnissa
Tuntuma:
100 % rentoutuminen käynnistyy välittömästi – Forten kannen nostaessasi. Mahdollista ottaa sekä nopeat höyrysaunamaiset löylyt että perinteiset, kosteanlempeät löylyt, jossa viihtyy pidempäänkin.
Teknologia ja design:
Maailman suurimman kiuasvalmistajan luoma innovaatio varaavasta sähkökiukaasta. Virtaviivainen design ja konepellin alla modernia kiuasteknologiaa, kuten turvakansi ja sähköä säästävä ECO-tila.
Värit:
metallinhohtoinen punainen, musta ja teräs.
Kenelle:
Kiireiselle, joka kaipaa täydellistä rentoutumisen hetkeä – ilman etukäteissuunnittelua. Urheilevalle, joka kaipaa treenin jälkeen tervehdyttävää lihashuoltoa. Saunajoogaajalle. Sinulle, joka haluat mennä tällä sekunnilla saunaan. Kostean lempeistä löylyistä nauttivalle.
Varustelu:
Ohjaus digitaalisella ohjauspaneelilla. Saatavana täydellinen saunadesign. Tutustu Harvia Ventura-, Solide- ja Solar -laudemalleihin ja sisustusideoihin.

TUTUSTU MALLISTOON

Luo virtaviivaisen Forte-kiukaan ympärille tyyliisi sopiva saunasisustus

Saat Harvian korkealaatuiset tuotteet, esteettisen muotoilun ja rakentamisen helppouden samassa paketissa, yhdeltä toimittajalta – yli 60 vuoden kokemuksella. Tutustu valmiisiin laudemalleihimme, kuten Solide, Ventura ja Solar. Suunnittelun voit tehdä joko omatoimisesti Harvia Sauna Designerin avulla tai kääntyä idearikkaiden saunasuunnittelijoidemme puoleen.

image description

Tyylipuhdas Solide

Kuusipuun kaunis vaaleus plus mustan moderni häivähdys

Solide-laudepaketti on tyylitietoisen, Forte-kiukaan omistajan, valinta. Solide-lauteiden idea on lähtöisin Harvian tehtaan johtajan, Vesa Vehmaan, suunnittelemasta, innovatiivisesta ja palkitusta Solide-valimissaunasta. Lauteissa toistuu vaalean kuusipuun ja mustan värin sävykäs yhdistelmä.

Laudevaihtoehtoina ovat sekä yhtenäinen laudepenkki että yhden istuttavat saunaistuimet, joita on helppo siirtää. Halutessasi teemme sinulle veloituksetta yksilöllisen, omaan saunatilaasi mittatilaustyönä sopivan lauderatkaisun.

LUE LISÄÄ
image description

Aurinkoinen Solar

Saunasisustus – lämmin kuin auringonsäteet

Harvia Solar -saunasisustusmallin idea on säteittäinen kulmamoduuli, joka luo aurinkoisen tunnelman saunaasi. Lauteiden etureunaa ja selkänojia ryhdittää tyylikkäänä yksityiskohtana kapea musta raita. Laudemateriaaliksi on mahdollista valita kullankellertävä abachi, punaruskea tervaleppä, vaalea haapa tai tumma, lämpökäsitelty haapa. Upota aina valmis Forte-kiuas Solar-lauteisiin ja pääset alle aikayksikön auringon syleilyyn – nauttimaan lämmöstä Solar-saunaasi.

LUE LISÄÄ
image description

Uniikki Ventura

Muotoilun mukavuutta ja näyttävyyttä saunaasi

Harvia Ventura -laudemallit luovat uudenlaista saunasisustuksen luksusta yhdessä Forte-kiukaan kanssa. Venturan lauteet ja selkänojat yhdistyvät toisiinsa lempeälinjaisesti ja lauteiden väliin jäävät urat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät sekä käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Ventura-lauteilla voit unohtaa täydellisesti kaiken kiireen ja keskittyä oleelliseen – aina valmiin Forten lempeästä lämmöstä nauttimiseen – ja uusien lauteidesi ihasteluun.

LUE LISÄÄ

Harvia Forte – varaavien kiukaiden voittokulkua jo 25 vuotta

1992

Ensimmäinen Harvia Aina Valmis –kiuas julkaistaan. Innovaatiosta tulee hitti ja myös kestävyysreferenssi: ensimmäisiä yksilöitä tiedetään olevan käytössä edelleen.

2003

Harvia Forte syntyy! Ja varaavat kiukaat siirtyvät digiaikaan. Lämpöeristys on omaa luokkaansa – samaa eristemateriaalia käytetään mm. avaruussukkuloissa.

2012

Fortesta on kasvanut varaavien kiukaiden uusi suosikki. Viimeinen alkuperäisellä reseptillä valmistettu Aina Valmis laitetaan pakettiin Harvian tehtaalla, Suomen Muuramessa.

2016

Maailman suurin kiuasvalmistaja julkaisee uuden sukupolven Forten, joka ei jätä ketään kylmäksi.