Harvia Glow

Näe kiuas uudessa valossa.

Finnish design

Upeasti muotoiltu Harvia Glow sopii vaativimpaankin sisustukseen. Se uudistaa perhesaunan ilmeen ja inspiroi kodin sisustajaa. Majesteettinen pilarikiuas on kuin lauteiden keskeltä kohoava kruunu. Todellinen katseenvangitsija.

Täydellinen Glow-tila

Suhtaudutpa intohimoisesti sisustamiseen, saunomiseen tai niihin molempiin Glow ei jätä kylmäksi. Suuren kivipintansa ansiosta kiuas tarjoaa upeat löylyt, onhan se aito Harvia. Upeasti valaistuna se luo saunatilaan ihastuttavan tunnelman.

Korkeutensa ansiosta Glow soveltuu erityisen hyvin laudeupotuksiin. Näyttävä pilarikiuas nousee reilusti keskilauteen yläpuolelle.
Lämpökäsitellystä haapapuusta valmistettu suojakaide on tyylikäs sisustuselementti. Kaiteesta heijastuva Led-valo kruunaa kokonaisuuden.
Suuren kivipinta-alan ansiosta Glow tarjoaa tasaiset ja kosteat löylyt. Niiden pehmeyttä on helppo säädellä heittämällä vettä kiukaan kylkeen tai kivipilarin päälle.
Nopeasti lämpenevän kiukaan sisällä oleva tunneli parantaa ilmankiertoa. Kivien ladonta tai niiden mureneminen eivät vaikuta termostaatin toimintaan.
Glow on parhaimmillaan keskikokoisessa perhesaunassa. Löylyhuoneen kulmaan sijoitettava Glow Corner sopii tarvittaessa pienempäänkin tilaan.
Glow on saatavana perinteisillä säätimillä tai digitaalisena E-mallina. Löylyhuoneen ulkopuolelle asennettava ohjauskeskus antaa vapauksia lauderatkaisun suunnitteluun.

Täydennä Glow upeilla lisävarusteilla. Lämpökäsitellystä haapapuusta valmistettu suojakaide ja teräksinen upotuskaulus ovat saatavana tyylikkäillä led-valoilla.

Seinään asennettava digitaalinen ohjauskeskus tuo mukavuutta ja tarkkuutta. Glown E-mallin säätäminen onnistuu kyykistelemättä – yhden lämpöasteen tarkkuudella.

Glow Corner tuo pilarikiukaan edut pienempään saunatilaan. Nurkkaan asennettava malli jatkaa Glown tuttua muotokieltä ja on upotettavissa isoveljensä tavoin osaksi lauderatkaisua.