premium-luokan saunatarvikkeet legendaariseen saunatunnelmaan.

Harvian uudessa Legend-saunatarvikevalikoimassa on kaikki legendan ainekset − valikoima on nimittäin kunnianosoitus tarinalle, jonka mukaan Harvia Oy on saanut alkunsa. Harvian perustaja, Tapani Harvia, keksi elämäntehtävänsä saunan lauteilla selvittyään juuri lentokoneonnettomuudesta. Uudessa Legend-saunatarvikevalikoimassa toistuu lentokoneista tuttu pyöreä muotoilu ja metalliniitit. Valikoimaan kuuluu kiulu, kauha, lämpömittari, puunkantoteline ja naulakko. Hanki omaan käyttöön tai lahjaksi!

Legendaarisen komeat saunatarvikkeet

Entä se tärkein – saunasi sydän?

Jokainen Harvia Legend on osa vuonna 1950 perustetun Harvian, nykyisin maailman suurimman kiuasvalmistajan, sankaritarinaa. Jokainen Legend-kiuas on käsintehty, Harvian pajamestarin taidonnäyte. Legendin patinoitu teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän, josta lähtee ne aidot ja alkuperäiset, savusaunamaisen kosteat ja pehmeät löylyt.

Tutustu myös seinän läpi lämmitettäviin Legend-kiukaisiin, joilla yhdistät kiukaan ja tunnelmatakan parhaat puolet
Sähkösauna? Legend-elämys on ulottuvillasi, jos saunasi on sopivan kookas.

Ohjauskeskukseksi suosittelemme: Harvia Xenio

Luo tyyliisi sopiva tunnelmallinen saunasisustus – ja toteuta se kanssamme helposti

Saat Harvian korkealaatuiset tuotteet, esteettisen muotoilun ja rakentamisen helppouden samassa paketissa, yhdeltä toimittajalta – yli 60 vuoden kokemuksella. Tutustu valmiisiin laudemalleihimme, kuten Solide, Ventura ja Solar. Suunnittelun voit tehdä joko omatoimisesti Harvia Sauna Designerin avulla tai kääntyä idearikkaiden saunasuunnittelijoidemme puoleen.

image description

Tyylipuhdas Solide

Kuusipuun kaunis vaaleus plus mustan moderni häivähdys

Solide-laudepaketti on tyylitietoisen, Forte-kiukaan omistajan, valinta. Solide-lauteiden idea on lähtöisin Harvian tehtaan johtajan, Vesa Vehmaan, suunnittelemasta, innovatiivisesta ja palkitusta Solide-valmissaunasta. Lauteissa toistuu vaalean kuusipuun ja mustan värin sävykäs yhdistelmä.

Laudevaihtoehtoina ovat sekä yhtenäinen laudepenkki että yhden istuttavat saunaistuimet, joita on helppo siirtää. Halutessasi teemme sinulle yksilöllisen, omaan saunatilaasi mittatilaustyönä sopivan lauderatkaisun.

LUE LISÄÄ
image description

Uniikki Ventura

Muotoilun mukavuutta ja näyttävyyttä saunaasi

Harvia Ventura -laudemallit luovat uudenlaista saunasisustuksen luksusta yhdessä Forte-kiukaan kanssa. Venturan lauteet ja selkänojat yhdistyvät toisiinsa lempeälinjaisesti ja lauteiden väliin jäävät urat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät sekä käytännölliset. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Ventura-lauteilla voit unohtaa täydellisesti kaiken kiireen ja keskittyä oleelliseen – Legend-kiukaan lempeästä lämmöstä nauttimiseen – ja uusien lauteidesi ihasteluun.

LUE LISÄÄ
image description

Suoraviivainen Scala

Saunasisustus, joka skaalautuu moneksi

Harvia Scala -saunasisustusmalli on konstailematon lauderatkaisu keskikokoiseen ja suureen saunaan. Scalan ideana on laaja alalaude, joka toimii yhtenäisenä tasona ja ylälauteiden pitkittäinen laudoitus, joka antaa saunaan erittäin modernin ilmeen. Scala-laudemalli on saatavana myös irrallisin istuinjakkaroin, jotka sijoitetaan halutulla tavalla laajalle alalauteelle. Todellista skaalautuvuutta, jonka myötä joulupukki tonttuineenkin voi rentoutua kiireen keskellä. Hanki omasi joko Sauna Designerin tai suoran tarjouspyynnön kautta.

LUE LISÄÄ

Tahdotko kuulla tarinan?

Oli synkkä ja myrskyinen yö Lappajärvellä vuonna 1940, kun lentäjäoppilas Tapani Harvian Fokker D21 sakkasi ja syöksyi jäähän. “Ukkomokkeri” rusentui käyttökelvottomaksi. Ketään ei näkynyt, kunnes Tapani käveli koneesta ulos ja nosti käden lipalle: “Herra kapteeni, ilmoitan rikkoneeni koneen jäähän.”

Menihän siinä hyvää peltiä kasaan, mutta mies onneksi selvisi. Pian rysäyksen jälkeen käsistään taitava Tapani istui saunan pimeydessä heittäen löylyä peltirunkoiseen kiukaaseen ja tajusi siltä istumalta elämäntehtävänsä. Hän alkaisi valmistaa Suomen parhaita kiukaita!

Siitä alkoi Harvian – maailman suurimman kiuasvalmistajan – menestystarina, josta on lyöty löylyä jo kolmen sukupolven ajan.