fbpx

Forte sopii kiireiseen arkeen, Legend rentouttaa vapaalla

Tamperelaisen lapsiperheen arkirytmiin sopii Harvia Forte, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä perheen kaupunkisaunassa. Perheen äiti Niina rakastaa saunatuoksuja ja nauttii harvinaisista rentoutumisen hetkistä uuden kodin tummassa saunassa.

img_4750

Kaupunkikodissaan perhe luottaa mustavalkoiseen sisustukseen

Saunassa on päädytty tunnelmalliseen, tummaksi petsattuun sisustukseen. Kiireiseen perhearkeen sopii parhaiten Harvian Forte-kiuas, joka lämmittää saunan löylykuntoon hetkessä.

”Myös, vai pitäisikö sanoa etenkin, äkkipikainen ja muutenkin liikkeissään nopea, tyttäremme Juuni, on ollut tyytyväinen valitsemaamme aina valmiiseen Forte-kiukaaseen. Saunaan pääsee juuri silloin kun mieleen juolahtaa!”

Perheen upea kaupunkikoti on rakennettu vanhaan tehdaskiinteistöön, joka sijaitsee Tampereen Pyynikissä. Sauna ja saunominen kuuluvat perheen arkeen ja juhlaan. Ulkomaanreissuilta on ihana palata omaan kotiin ja hypätä saunaan heti kannen avaamisen jälkeen.

Emme voisi kuvitella kotia tai mökkiä ilman saunaa

Toisinaan kaupungin hälinää lähdetään pakoon mökille, jossa saunomisen lisäksi nautitaan upeasta järvimaisemasta. Hyvin suomalaiseen maisemaan sopii upeasti perinteinen puulämmitteinen sauna.

”Kesäisin saunomme joka ilta mökillä ollessamme, talvisin omassa kodissa. Kesäisin niin koti- kuin mökkisaunastamme pääsee pulahtamaan järveen, ja mikäs sen ihanampaa kuin vilvoitella saunan porstualla pimenevässä illassa. Talven saunomisia ei taas osaa ajatellakaan ilman joulusaunaa! Traditioomme on aina kuulunut jouluaaton aamusauna, ja nykyään myös joulupäivän iltasauna.”

img_4748Kuvat: Niina Kokkonen

Hirsirakenteisen mökkisaunan Harvia Legend pitää sisällään suuren kivimassan, jonka ansiosta Niina ja perheen tytär Juuni voivat nauttia pehmeistä löylyistä. Kun naisten saunavuoro päättyy, perheen isä Jesse pääsee rentoutumaan ja heittämään runsaammat löylyt.