HARVIA C170VKK

HELPOSTI ASENNETTAVA OHJAUSKESKUS YHTEISÖSAUNOIHIN

Harvia C170VKK -ohjauskeskus sopii erinomaisesti mm. taloyhtiöiden, kylpylöiden yhteisösaunoihin. Ammattikäyttöön tarkoitettu saunan ohjauskeskus on helppo asentaa ja kosketusnäyttö tekee saunavuorojen hallinnoinnista entistäkin vaivattomampaa.

Ohjauskeskuksen monipuolisen ja joustavan viikkokello-ohjauksen avulla voi ohjata sähkökiukaan lisäksi saunatilan valaistusta, sähkölukkoja sekä ilmanvaihtoa. Viikkokellon avulla automatisoidaan esimerkiksi saunan lämpötilojen suosikkiasetukset eri kellonajoille ja käyttäjille.

 

HARVIA C170VKK SISÄLTÄÄ KAIKEN TARVITTAVAN YHTEISÖSAUNAN OHJAUKSEEN

Harvia C170VKK ohjauskeskus

C170VKK -ohjauskeskuksen ominaisuudet

Harvia C170vkk

VIIKKOKELLO

Saunan ja kiukaan ohjauskeskuksen viikkokellolla asetat ja ajastat eri vuoroille oman lämpötilan, valaistuksen ja tuuletuksen. Lämpötilan vaihteluväli on 40-110 °C

ETÄKÄYNNISTYS JA -SAMMUTUS

C170VKK-ohjauskeskuksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat turvallinen etäkäynnistys ja -sammutus. Saunan päälle laittamista ja sammuttamista voidaan ohjata esimerkiksi hotellin vastaanotosta käsin.

KOSKETUSNÄYTTÖ

Informatiivisella ja selkeällä kosketusnäytöllä kontrolloit ohjauskeskuksen kaikkia toimintoja. Näyttö kertoo tarvittavat tiedot, kuten saunan lämpötilan ja seuraavan vuoron alkamisajan. Lisäksi kosketusnäyttö antaa vinkkejä ja näyttää vikadiagnoosit.

KUIVAUSTOIMINTO

Kuivaustoiminnolla pidennät saunan ikää. Saunavuoron päätteeksi tuulettimet ja kiuas ovat päällä hetken, poistaen kosteuden saunasta ennen seuraavaa vuoroa.

Harvia C170vkk

C170VKK ON TURVALLINEN, KESTÄVÄ JA HELPPO HUOLTAA

C170VKK sisältää etäkäynnistyksen vaatimat turvalaiteliitännät ovikytkimille ja kiukaaseen integroidulle turvalaitteelle.

Kosketusnäytön huoltovalikko kertoo huoltojen välisen ajan sekä kokonaiskäyttöajan. Huoltolaskurin nollaus tapahtuu kosketusnäytöltä kätevästi, jos edessä on esimerkiksi kiuaskivien tai vastuksien vaihto.

C170VKK:n huoltohälytysrajat määrittelet kohteen tarpeiden mukaan. Hälytysrajan voit asettaa myös oman työn ohjaamiseen ja aikatauluttamiseen.

Ohjauskeskuksen hyvä varaosasaatavuus varmistaa laitteen pitkän elinkaaren.
image description

Toimitussisältö

Sisältää Harvia C170 VKK ohjauskeskuksen, lämpötila-anturin., lämpötila-anturin liitäntäkaapelin ja ohjauskeskuksen käyttöohjeen
image description

Tekniset tiedot

Käyttöjännite 400 V- 300 N 50-60 Hz 3 x 25 A

Tilan tarve: leveys 260 mm x syvyys 150 mm x korkeus 425 mm

Helppo asentaa C150VKK- ohjauskeskuksen tilalle

Kosketusnäytön kielivalikko: FI, SVE, EN, DE, RU

Sähkönumero: C170400VKK