fbpx

Harviagroup.com yrityssivusto julkaistu

Uusi harviagroup.com-sivusto palvelee sijoittajia, mediaa ja Harvian liiketoiminnasta kiinnostunutta yleisöä.

Harvia on sauna- ja spa-alan johtava kansainvälinen yhtiö sekä luotettu kumppani. Vuosikymmenten varrella suomalaisesta kiuasvalmistajasta on kasvanut globaali toimija, jonka sauna- ja spa-ratkaisut ovat saatavilla jo yli 80 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 74,1 miljoonaa euroa.

Vuonna 2018 Harvia listautui Nasdaq Helsingin päälistalle (HARVIA). Listautumisen jälkeen yhtiöllä oli noin 2 000 osakkeenomistajaa. Vuoden 2019 lopussa Harvialla oli jo noin 5 200 osakkeenomistajaa, joista yli puolet olivat kansainvälisiä omistajia.

Helmikuussa 2020 julkaistu uusi harviagroup.com -yrityssivustomme on suunnattu erityisesti sijoittajille sekä muille Harvian liiketoiminnasta kiinnostuneille yleisöille. Myös työnhakijoille ja medialle on omat osionsa. Jatkossa Harvia.fi-sivusto palvelee yhä selkeämmin asiakkaitamme – niin kuluttajia kuin sauna- ja spa-alan ammattilaisia.

Yrityssivustolta saat ajantasaista tietoa Harvian liiketoiminnasta. Sivustolla avataan esimerkiksi yhtiön strategiaa ja tavoitteita sekä viimeisimpiä tuloksia. Tiedotteet ja julkaisut -sivulla voit myös esimerkiksi tilata tulevat julkaisumme suoraan sähköpostiisi.

Tutustu sivustoon: http://www.harviagroup.com/