fbpx


Tervetuloa
TERVEYTTÄ LÄMMÖLLÄ

-virtuaalitapahtumaan 16.12.2020

Terveyttä Lämmöllä keskiviikkona 16.12.2020 klo 10-12.00

Saunan lämpö hellii sekä kehoa että mieltä. Tutkitusti terveysvaikutteisena tapana saunomisesta on hyvän elämän osaksi.Harvia on jo 70 vuotta auttanut suomalaisia palautumaan ja elämään tasapainoista elämää.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Harvian tarina ja ruotsalaisen lääkärin ja professori Hans Hägglundin ja aivotutkija Katri Saarikiven ajatuksia saunomisen vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin!

Katso tallenne tapahtumasta:

OHJELMA

Tapahtuma alkaa klo 10

 

Harvia ja hyvinvointi

miten kiuasvalmistaja Harviasta kehittyi terveysvaikutteisten saunaelämysten luoja

Tapio Pajuharju, Harvian toimitusjohtaja

 

Health benefits of sauna

saunan terveyshyödyt

(esitys on englanniksi)

Hans Hägglundlääkäri, Uppsalan yliopiston professori ja saunatutkija 

 

Mielin saunaan

sauna, hyvinvointi ja yhteisöllisyys aivotutkimuksen näkökulmasta

Katri Saarikivi, aivotutkija

 

Mentalisti Jose Ahonen – Etäilyttävää!

Jose Ahonen, taikuri ja mentalisti

 

Tapahtuma päättyy klo 12

PUHUJAT ja esiintyjät

image description

Tapio Pajuharju

Tapio Pajuharju on Harvian konsernijohtaja vuodesta 2016. Pajuharju siirtyi Harvian toimitusjohtajaksi kesällä 2016 Hartwallilta, jossa hänen päävastuunsa toimitusjohtajana oli yhtiön liiketoiminnan ja markkinaosuuden kasvu Suomessa ja kansainvälisesti. Ennen tätä Pajuharju työskenteli kosmetiikkayrityksen Lumene toimitusjohtajana kymmenen vuotta.

Pajuharju on tuonut saunaliiketoimintaan monialaista ja kansainvälistä tietämystä tuotemerkin, jakelun ja kansainvälisen kaupan osaamisen kautta.

image description

Katri Saarikivi

Katri Saarikivi tutkii Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä oppimisen, empatian ja laadukkaan vuorovaikutuksen aivomekanismeja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, miten oppiminen ja yhteistyö saataisiin toimimaan paremmin myös tietokonevälitteisessä vuorovaikutuksessa.

Tutkimustyön ohella Saarikivi on intohimoinen tieteen popularisoija, jonka mielestä tiede kuuluu kaikille ja on arvokasta vasta silloin, kun se koskettaa kaikkia.

image description

Hans Hägglund

Hans Hägglund on lääkäri ja professori Uppsalan yliopistossa. Professori Hägglundilla on vahva lääketieteellisen kliinisen tutkimuksen tausta. Hän valmistui Karolinska Institutetista, Ruotsista, ja suoritti tohtorinjälkeisen tutkintonsa Fred Hutchinsonin syöpätutkimuskeskuksessa Seattlessa Yhdysvalloissa. Vuosina 2013--2018 hän toimi Uppsalan yliopistollisen sairaalan syöpäkeskuksen johtajana. Tällä hetkellä professori Hägglund toimii kansallisena syöpäkoordinaattorina Ruotsin kuntien ja alueiden liitossa (SALAR).

Hans Hägglund toimii ”saunalääkärinä” Ruotsin Sauna-akatemiassa. Vuonna 2018 hän oli yksi johtavista henkilöistä XVII kansainvälisen saunakongressin järjestämisessä Haaparannassa / Torniossa, Ruotsissa. Hänen kirjansa "The Sauna Book - Hot facts on sauna and health " julkaistiin ruotsiksi 2. syyskuuta 2020.

Jose Ahonen Terveyttä Lämmöllä

Jose Ahonen

Niin kotimaisesta kuin ulkomaisestakin mediasta tuttu taikuri ja mentalisti Jose Ahonen ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut mentalisti ottaa yleisön haltuunsa ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.