fbpx

Höyrystävä kiuasuutuus lempeän kosteisiin löylyihin

The Wall Combi

Tämä kiuas on luotu sinulle, joka arvostat pehmeitä ja kosteita löylyjä sekä tuoksujen tuomaa tunnelmaa. Saunominen höyrystävällä Wall Combi -kiukaalla on moniaistillinen kokemus, jonka monipuolisuus etsii vertaistaan. Yhdellä kiuasratkaisulla nautit saunasta monella tapaa. Wall Combi -kiuas
mukautuu sinun, perheesi ja ystäviesi saunomistottumuksiin. Nauti saunastasi juuri kuten haluat.

The Wall Combi -kiuas on höyrystävä kiuasuutuus Harvian jo tuoteperheeksi laajentuneessa The Wall-kiuassarjassa. The Wall Combi-kiukaan integroitu höyrystin muodostaa ja ylläpitää tasaisen kosteuden saunassa – jopa prosentin tarkkuudella. Höyry lisää saunan lämmön miellyttävyyttä ja tekee löylyistä pehmeät ja kosteat. Kiukaan tuoksuastiaan voi lisätä löylytuoksuja luomaan lisätunnelmaa.

Ajatuksen tarkkuudella

The Wall Combin ja valitsemasi ohjauspaneelin avulla voit säätää saunatilan ilmankosteuden prosentin tarkkuudella. Wall Combissa on vesisäiliössä erilliset vastukset, jotka toimivat itsenäisesti
erillään kivitilan vastuksista. Tällöin voit säätää kosteutta ja lämpötilaa erikseen. The Wall Combi-kiuas on kestävä, helppo huoltaa ja sillä on pitkä käyttöikä. Kiuasta voi käyttää myös perinteisen kiukaan tapaan ilman höyrystintä. Höyrystävä Wall Combi-kiuas on seinäkiinnitteinen ja vie vain vähän tilaa. Näin saat pienessäkin saunahuoneessa kosteat ja pehmeät löylyt ilman suurta kivimäärää.

The Wall Combi -kiukaassa on erillinen vesitila, joka varustettu omilla vastuksilla. Vesisäiliön sisältö riittää hyvin koko saunomiskerran ajaksi. Löylytuoksuille on varattu oma astia kiukaan etuosaan. Kiukaan käyttö on yksinkertaista ja vesisäiliön tyhjentäminen on helppoa ja turvallista. Ruostumaton ja selkeämuotoinen ulkokuori on helppo pitää puhtaana kosteassa ympäristössä.

The Wall Combi -kiukaaseen tarvitaan erillinen ohjauskeskus, joka ohjaa sekä kiuasta että höyrystintä ja jonka avulla kiuasta on helppo käyttää. Myös käyttäjä‐ ja saunakohtaiset asetukset ohjauskeskukseen ovat mahdollisia. The Wall Combin höyrystimen höyryn tuottoa voi säätää ohjauskeskuksella erikseen riippumatta kiukaan kivitilan lämpötilasta. Suositeltavat ohjauskeskukset: Harvia Xafir Combi ja Harvia Xenio Combi.