fbpx

Hyvän olon keidas puukerrostaloasuntoon

Harvia toteutti 19 SmartFold-kylpyhuonesaunaa sekä yhden Sirius-kylpyhuonesaunan Seinäjoen asuntomessuille kesällä 2016.

Kylpyhuonesaunat rakennettiin Lakea Oy:n puukerrostalo Mäihään. Viisikerroksinen puuelementtirakenteinen kerrostalo on suunniteltu ja rakennettu asiakaslähtöisesti kuluttajien toiveita kuunnellen. Moduulitekniikan ansiosta kerrostalo nousi nopealla aikataululla Seinäjoen messualueelle. Mäihässä kaunis puupinta näkyy niin talon ulko- kuin sisäpuolella. Myös Harvian kylpyhuonesaunat toistavat luonnollista ilmettä materiaaleissaan. Sirius- ja SmartFold-kylpyhuonesaunojen panelointi on vaaleaa puuta. Valkoiset ulkoseinät istuvat saumattomasti Mäihän raikkaaseen ja moderniin tyyliin.

sirius_detail-2

Lakealla oli aikaisempaa kokemusta Harvian kylpyhuonesaunoista, joten niihin luotettiin myös Mäihää suunniteltaessa. ”Mäihään valittiin vain toimiviksi todettuja ratkaisuja.” kertoo tekninen rakennuttaja Oiva Nyrhilä Lakea Oy:sta.

Harvian kylpyhuonesaunamallit on suunniteltu yli 25 vuoden kokemuksella.

Saunojen materiaalit ovat huippuluokkaa ja valittu erityisesti kylpyhuoneen olosuhteet huomioon ottaen.

”Harvian kylpyhuonesaunojen etu on niiden kompakti koko. Saunat soveltuvat hyvin pieneenkin tilaan. Sekä SmartFold- että Sirius-saunat ovat kestäviä, toimivia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja.”

Kokoontaittuva SmartFold-kylpyhuonesauna toimii pienemmissäkin tiloissa. Kokoontaitettuna sauna paitsi säästää tilaa myös näyttää tyylikkäältä. Saunan design istuu kylpyhuoneeseen saumattomasti yhdistäen suihkutilan ja saunan.

smartfold_detail-3

Tekninen rakennuttaja Oiva Nyrhilä antaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi kiitosta Harvian toimivasta asiakaspalvelusta. Nopea reagointi ja toimivat prosessit ovat tehneet yhteistyöstä mukavaa ja vaivatonta. ”Harvia on toimiva ja varma toimittaja. Heillä on meidän tarpeisiimme soveltuvat tuotteet. Harvia palvelee myös meidän asiakkaitamme hyvin, mikä helpottaa omaa työtäni.” Nyrhilä kertoo.