fbpx

Kämp Spa raikasti ilmettään

Kämp Spa muuttui tummasta, Aasialaistyyliä henkivästä pohjoisen vaaleaan ja kosmopoliittiin tyylisuuntaan.

Kämp Spa Harvia sauna

Kun Helsingin historiallinen luksushotelli Kämp uudisti peruskorjauksen yhteydessä sauna-alueensa, tavoitteena oli paitsi uudistaa saunatilat toimiviksi, kauniiksi ja nykyaikaisiksi, myös samalla parantaa asiakkaan koko spa-elämyspolkua. Kämp Span Spa Manager, Anne Vähäpassin mukaan tavoitteet saavutettin hyvin yhdessä Harvian kanssa: ”Harvia kuunteli meitä tarkalla ja herkällä korvalla. Meille tärkeää on asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden huomioon ottaminen, ja tämä toteutui Harvian kanssa täysin”.

Kämp Spa Harvia sauna

Divaanit ovat Kämp Span ikonisin osa, joten niiden muotokieli päätettiin säilyttää uudistuksessa. Harvia toteutti tilaan divaanien lisäksi uudistetun suomalaisen saunan sekä suuremman eukalyptushöyrysaunan. Kämpin perinteistä ilmettä kunnioittaen materiaaleiksi valittiin skandinaavisen vaaleat sävyt, esimerkiksi divaaneissa on käytetty valkoista pillerilaattaa.

”Tämä on todellista käyttäjän designia”, Kämp Span Spa Manager, Anne Vähäpassi kuvaili divaaneja.

Kämp Spa Harvia sauna

Uudistuksessa saatiin saunoihin asiakkaiden toivomaa avaruutta. Harvian Solide-laudemalli käsiteltiin kuultovalkeaksi, ja seinissä käytettiin erikoisvalmisteista Solide-paneelia. Uudistuksen jälkeen saunat sijaitsevat divaanien takana, josta niihin on helpompi kulku. Harvian ammattikiukaat ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Kämp Spa –kohteeseen valittiin näyttävä Cilindro Pro, joka varustettiin Harvian puuseppien valmistamalla suojakaiteella.

Kämp Spa Harvia sauna

Laadukkaista yksityiskohdista ei tingitty. Esimerkiksi oviin asennettiin erikoispitkä vedin.