fbpx

Lapland Hotels Bulevardi

Alkuvuodesta 2019 Helsinkiin avattu uusi Lapland Hotels Bulevardi on Lapland Hotels -hotelliketjun kolmas kaupunkihotelli, johon toteutettiin yhdessä Harvian kanssa laaja saunaprojekti. Ketjun tyylissä yhdistyvät mutkaton lappilainen tunnelma ja nykyaikainen sisustus – turisteille eksotiikkaa tarjoavat myös suomalaisista raaka-aineista tehty ruoka ja hotellihuoneisiin rakennetut henkilökohtaiset saunat. Lapland Hotels Bulevardin uudet huoneet ovat keskimääräistä suurempia ja niistä valtaosa on perushuoneita laadukkaampia sviittejä tai deluxe -huoneita.

Tarkka suunnittelu oli projektin keskiössä alusta lähtien, sillä haastava projekti sisälsi kaiken kaikkiaan yli sadan erilaisen saunan rakentamisen. Näin isossa projektissa Harvian saunasuunnittelijoiden osaaminen oli tärkeässä roolissa – erityisesti 3D -mallinnosten avulla helpotettiin ja sujuvoitettiin tekemistä työmaalla huomattavasti. Harvian asiantuntijat räätälöivät jokaiseen huoneeseen yksilöllisen saunaratkaisun, jonka lopputuloksena saatiin aikaan yhtenäinen sisustuksellinen linja ja yksityiskohtia myöten harkittu kokonaisuus.

”Haluamme tarjota turisteille täällä jotakin uutta ja elämyksellistä. Lopputuloshan on erittäin hyvä. Saimme tukevat, näyttävät ratkaisut ja rakenteet – ei mitään moitetta yhteistyössä”, kertoo Lapland Hotelsin projektipäällikkö Bjarne Nikkilä. Lapland Hotels Bulevardilta löytyy kaikista saunoista Harvian lauteet ja Cilindro -kiukaat, jotka on varustettu digitaalisella ohjauspaneelilla – tämä on erityisesti tottumattomalle käyttäjälle erittäin helppokäyttöinen tapa kiukaan ohjaukseen.

Kauniiden materiaalien ja saunakokonaisuuksien lisäksi hotellihuoneiden saunoihin toteutettiin omia erityisratkaisuja, jotka viimeistelevät hotellin omalaatuisen ja harkitun tyylin. Erityisesti deluxe -huoneissa kylpyhuoneet ovat merkittävässä roolissa, sillä ne ovat kooltaan lähes puolet hotellihuoneesta. Lauteilta on mahdollista nähdä huoneen puolelle ja päinvastoin, sillä tilaa jakaa upea lasiseinä.

Lapland Hotels Bulevardin hotellipäällikkö Tuomas Tihinen on tyytyväinen lopputulokseen ja hotellin saamaan palautteeseen. ”Valtavan hyvää palautetta ja asiakkaat tykkäävät siitä, että uskallamme olla vähän erilainen. Saunoista asiakkaat ovat sanoneet tosi hyvää palautetta ja kehuneet löylyjä. Monta kommenttia on tullut, että paras hotellisauna missä he ovat koskaan käyneet.”