fbpx

Pickala Golf-keskuksen yhteisösaunat kokivat muodonmuutoksen: modernit saunaratkaisut rikastavat asiakaskokemusta

Pickala golf Harvia sauna

Tulevalla golf-kaudella Pickalassa pääsee rentoutumaan ja nauttimaan pehmeistä löylyistä komeissa puitteissa.

Suomen suurimman golf-keskuksen, Pickala Golfin päärakennukseen uudistettiin alkukevään aikana sauna- ja suihkutilat, joissa Harvia valikoitui saunaosaston toteuttajaksi.

– Tasalaatuinen ja korkealuokkainen asiakaskokemus on Pickalalle tärkeä menestystekijä. Katsoimme, että tässä kohdin meillä oli mahdollisuus lähteä kehittämään sitä kokonaisvaltaisemmaksi. Jatkossa pelikierroksen voi halutessaan kruunata kotimaisissa ja pehmeissä löylyissä Harvian design-saunassa, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

HARVIA_PICKALA_030321_20.jpg

 

Harvian ja Pickala Golfin välillä solmittu markkinointiyhteistyösopimus luo vankan pohjan huippuluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen pelaajille. Yhteistyön on tarkoitus hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa ja yhteisen verkoston luomisessa. Kaksivuotisen sopimuskauden kohteena on Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella.

– Pohjoismaiden suurimpana golf- toimijana Pickala Golf on houkutteleva ja aktiivinen kumppani, jolla keskiössä on asiakaskokemuksen kehittäminen. Meillä on selkeät ja yhteiset intressit ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä. Katsomme, että laadukkaat saunaelämykset sopivat erittäin hyvin osaksi kokonaiskonseptia. Odotamme innolla muita toimia, joita tulemme yhdessä tekemään, kertoo Harvian markkinointijohtaja Päivi Juolahti.

 

HARVIA_PICKALA_030321_99.jpg

 

Pickalassa pääsee jatkossa nauttimaan Harvian Qube 240 Pro -sarjan kiukaiden pehmeistä löylyistä Radiata männystä valmistetuilla Harvia Block-lauteilla istuessa ja Autodose-löylyautomaattia käyttäessä. Tyylikäs LED-valoilla ja vedenkestävillä kaiuttimilla varustettu sauna mahdollistaa kävijöille moniaistillisen saunaelämyksen.

Tuotteet

• saunan paneelit, lauteet, selkänojat, jalkakaiteet ja kiukaan suojakaide lämpökäsiteltyä radiata-mäntyä
• lauteet käsitelty parafiiniöljyllä Harvian tehtaalla Muuramessa
• integroidut LED-valonauhat selkänojiin ja ylälauteiden otsiin
• Harvia Qube 240 kiuas,18-24kW
C260-34 Ohjauskeskus kiukaalle
Autodose löylyautomaatti ja seiniin integroidut painikkeet
Savunharmaa saunan lasiovi mustilla alumiinikarmeilla

Kuvagalleria

 

Harvia sauna block lauteet

 

 

Harvia autodose löylyautomaatti

 

 

Harvia radiata-mänty lauteet

 

 

Harvia radiata-mänty lauteet

 

 

Harvia sauna lasiovi

 

 

Harvia sauna lasiovi ja Block lauteet

 

 

Harvia sauna lasiovi ja Block lauteet

 

Lisää artikkeleita

 

Suunnittele unelmien sauna ja pyydä tarjous:

Saunaremontti

Pyydä ilmainen saunasuunnitelma