fbpx

Rentouttava mini-kylpylä

Kerrostaloasunnoissa neliöitä tavallisesti säästetään saunaosastolta ja hyödynnetään ne kodin muissa huoneissa. Kotikylpyläunelmat eivät kuitenkaan kaadu siihen, sillä voit rakentaa rentouttavan hyvänolon keitaan Harvian kanssa.

Harvian kylpyhuonesaunat vievät tilaa suuren kylpyammeen verran. Harvian kylpyhuonesaunojen design sopii useimpiin sisustuksiin. Kylpyhuonesaunojen ulkopinta on valkoinen ja saunoissa hyödynnetään suurta lasipintaa, jolloin tilan avaruus säilyy. Saunojen sisustuksiin löytyy vaihtoehtoja, ja lauteita sekä panelointia voi käsitellä aivan kuten suuremmissakin saunoissa. Kylpyhuonesaunaratkaisuista löytyy sopiva jokaiselle.

Kylpyhuonesaunoihin on saatavilla lisävarusteita, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. Saat kylpyhuonesaunaasi tunnelmallisen valaistuksen kuituvaloilla. Tavallisesti kylpyhuoneissa on kirkas valaistus, joten tunnelmallisen saunakokemuksen luomiseen suositellaan kuituvaloja. Kuituvalot sopivat kaikkiin Harvian kylpyhuonesaunamalleihin ja riittävät erinomaisesti saunavaloksi. Myös suuren lasipinnan voi viimeistellä omaan tyyliin istuvaksi vaihtamalla kirkkaat lasit pronssin sävyiseksi.