fbpx

SAUNAREMONTIN SUUNNITTELU

Saunaremontti helposti ja nopeasti

Tee helppo saunaremontti – hyödynnä maksuton suunnittelupalvelumme. Harvialta saat kaikki mitä tarvitset saunan lauteista ja seinäpaneeleista uuteen kiukaaseen.

Kun koko saunasisustus, eli saunan lauteet, seinäpaneelit, sähkökiuas tai puukiuas, kiukaan suojakaiteet ja muut varusteet, valaistus, lasiseinä ja -ovi hankitaan samasta paikasta, kaikki sopii varmasti yhteen. Tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä.

Saunapaketin tilaaminen säästää aikaa ja energiaa, kun saat kaiken toimitettuna suoraan kotipihaan. Kaupan päälle saat ilmaiseksi asiantuntija-avun suunnitteluun ja tuotteiden valintaan.

Sauna Lauteet Harvia

Tämän helpommaksi ei saunaremontti mene

Harvialta saat asennusvalmiin, ammattilaisen suunnitteleman kokonaisuuden: lauteet, seinäpaneelit, lasiseinät, kiviverhoilut, kiukaan, oven ja valaistuksen. Kaikki mitä saunaan tarvitset, helppona kokonaispakettina.
Harvia saunasisustukset

Kerro toiveesi – me toteutamme sen!

Onko unelmiesi sauna perinteinen, modernin pelkistetty vai ylellinen? Saunasuunnittelijamme auttavat ideoinnissa, jotta oikea tyyli löytyy. Erilaisia ratkaisuja on tarjolla paljon.
Saunaremontti kannattaa suunnitella hyvin

Viimeistele ajatuksesi asiantuntevien saunasuunnittelijoidemme kanssa

Suunnitellaan yhdessä tyylikäs, saunan mittojen mukainen kokonaisuus, jossa myös turvallisuus ja käytettävyys on optimoitu. Suunnittelupalvelumme on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.
Harvia-saunapaketissa tulee kaikki mitä tarvitset kiukaasta saunan lauteisiin

Kiuas on saunan sydän

Harvian laajasta kiuasvalikoimasta löydät tyyliisi sopivan sähkö- tai puukiukaan, joka antaa takuulla hyvät löylyt. Kiukaamme ovat helppokäyttöisiä, taloudellisia ja suunniteltu kestämään päivittäisessä käytössä vuodesta toiseen.
Harvia-saunat suunnitellaan toiveidesi mukaan

Nopeasti uuteen saunaan

Aloita suunnittelu jo tänään, uusi sauna voi olla kotiovellasi vain muutamassa viikossa! Asennuksen voit tehdä selkeiden ohjeiden mukaan itse tai jättää sen kokonaan ammattilaiselle.

Näin teet saunasuunnitelman

TIlaa ilmainen saunasuunnitelma ammattilaiselta!

Jätä meille yhteystietosi allaolevaan lomakkeeseen ja kerro tarpeistasi! Saunasuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä muutamassa päivässä, jonka jälkeen saat selkeästi hinnoitellun tarjouksen. Suunnittelupalvelumme on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse sauna(a)harvia.fi tai puhelimitse 020 746 4111

Voit kokeilla Harvia Sauna Designer -suunnitteluohjelmaa ja jättää meille ohjelman kautta suoran tarjouspyynnön haluamastasi paketista klikkaamalla tästä!

Tutustu Harvian saunakokonaisuuksiin - katso video!