Harvia Cilndro Plus Spot

Sätt igång bastun med en knapptryckning

Klicka och bekanta dig med Cilindro Plus SPOT®-aggregat och kontrollpanel

Läs mer
image description

Stora Lögardagen

Stora Lögardagen som är i 30 november 2019, är en dag som uppmanar till gemenskap och avkoppling i form av bastubadande.

LÄS MER
image description

Designa din drömbastu

Ta ett första steg mot en drömbastuupplevelse hemma hos dig. Designa en egen bastu med Harvias Sauna Designer. Vi hjälper dig att designa färdigt bastun och du får en offert av oss.

BÖRJA HÄR!
image description

Se bastuaggeraget i nytt ljus!

Fantastiska kronliknande Harvia Glow inspirerar och fångar blicken! Det imponerande pelaraggregatets fräscha design ger planeringen av bastuinredningen mer flexibilitet. Läs mer och se aggregatet i helt nytt ljus!

Låt det nya Glow-aggregatet förföra dig!
image description

BASTU VÅRDAR KROPP OCH SJÄL

Renlighet och avslappning - dessa är ju vad vi söker av ett bastubad. Men när man har granskat bastuns effekt noggrannare, har man märkt att bastubad vårdar exempelvis blodsirkulationssystemet och minnet. Har du koll på bastuns alla påverkningar?

LÄS MER
image description

Bastun i skick som start på stugsäsongen

Vädret blir varmare och stugsäsongen är snart här. Många drömmer redan om den där första pysen som hörs från bastustenarna då stugans heligaste tas i bruk. Innan det lönar det sig att kontrollera att bastuugnen är i skick.

LÄS MER
image description

INFRA MEDFÖR VÄLMÅENDE OCH LYX

Harvia kombinerar inovativ och hälsosam infraröd teknologi med finsk design. Harvias infrakaprodukter bringar välmående och lyx i hemmet, spa- och gymanläggningar.

LÄS MER