fbpx
image description

Nyhet: Harvia WiFi-lösningar

Harvias MyHarvia WiFi-lösningar hjälper dig att fjärrstyra din bastu på bästa sätt. Håll koll på bastuns olika funktioner när och var som helst med hjälp av MyHarvia mobilappen.

Läs mer om MyHarvia WiFi-lösningar
Harvia Cilindro Plus Spot Scala sauna lauteet

PLANERING AV BASTURENOVERING: dra nytta av vår avgiftsfria designtjänst!

Ett enkelt sätt att renovera bastun – dra nytta av vår avgiftsfria designtjänst. Hos Harvia får du allt vad du behöver, från bastulavar till ett nytt bastuaggregat.
Beställningen av ett bastupaket sparar tid och energi då du får allt levererat hem till dig.

Börja här
Harvia - Legend Green Flame

Nyhet Harvia Legend 240 GreenFlame

Tack vare den nya metoden för att kontrollera luftintaget i Harvia GreenFlame® blir utsläppen av partiklar och kolmonoxid betydligt lägre än hittills. Ju mindre andelen kolmonoxidutsläpp är av den totala mängden förbränningsgaser, desto renare blir förbränningsprocessen.

Läs mer
Harvia Cilndro Plus Spot

Sätt igång bastun med en knapptryckning

Klicka och bekanta dig med Cilindro Plus SPOT®-aggregat och kontrollpanel

Läs mer
image description

Designa din drömbastu

Ta ett första steg mot en drömbastuupplevelse hemma hos dig. Designa en egen bastu med Harvias Sauna Designer. Vi hjälper dig att designa färdigt bastun och du får en offert av oss.

Börja här
image description

Se bastuaggeraget i nytt ljus!

Fantastiska kronliknande Harvia Glow inspirerar och fångar blicken! Det imponerande pelaraggregatets fräscha design ger planeringen av bastuinredningen mer flexibilitet. Läs mer och se aggregatet i helt nytt ljus!

Låt det nya Glow-aggregatet förföra dig!
image description

Bastun i skick som start på stugsäsongen

Vädret blir varmare och stugsäsongen är snart här. Många drömmer redan om den där första pysen som hörs från bastustenarna då stugans heligaste tas i bruk. Innan det lönar det sig att kontrollera att bastuugnen är i skick.

Läs mer