fbpx

Ångande nyhet för mjuka fuktiga bastubad

The Wall Combi

Det här combiaggregatet är för dig som uppskattar mjuka, fuktiga bad och känslan av väldoftande ånga från olika bastudofter. Det ångande aggregatet Wall Combi gör bastubadandet till en mångsidig upplevelse som tilltalar alla sinnen. Njut av bastun på många olika sätt med ett enda aggregat. Wall Combi kan anpassas efter dina egna, din familjs och dina vänners basturutiner.

The Wall Combi är en ångande aggregatnyhet i Harvias Aggregatserie The Wall, som redan blivit en hel produktfamilj. Aggregatets integrerade ånggenerator skapar och upprätthåller jämn fuktighet i bastun med upp till en procents precision. Ångan gör att bastuvärmen känns än behagligare och gör bastubaden mjuka och fuktiga. Lägg till bastudoft i aggregatets doftbehållare för att höja stämningen.

Till punkt och pricka

Med hjälp av The Wall Combi och den valda styrpanelen kan du justera luftfuktigheten i bastun med en procents noggrannhet. The Wall Combi har skilda värmeelement i vattenbehållaren som fungerar självständigt, separat från värmeelementen i stenmagasinet. Därmed kan du justera fuktigheten och temperaturen var för sig. Behållarens volym täcker vattenbehovet för hela bastuvistelsen och det är enkelt att tömma vattenbehållaren.

Aggregatet The Wall Combi är hållbart, har lång livslängd och är lätt att sköta. Det kan även användas som ett vanligt aggregat utan ånggenerator. Ångande The Wall Combi är väggmonterat och tar liten plats. Därmed får du fuktiga och mjuka bad även i en liten bastu utan en stor mängd stenar. Den rostfria och stilrena utsidan är lätt att hålla ren i en fuktig miljö.

The Wall Combi kräver en separat styrenhet som gör aggregatet lätt att använda och justera som du vill ha det eftersom det är möjligt att spara användar- och bastuspecifika inställningar i styrenheten. Med ånggeneratorn i The Wall Combi kan ångproduktionen regleras separat från styrenheten oberoende av temperaturen i aggregatets stenmagasin. Rekommenderade styrenheter:  Harvia Xafir Combi ja Harvia Xenio Combi.