fbpx

Bauska SPA bjuder på avslappning i en idyllisk stad

Bauska ligger i södra Lettland. Den vackra staden är omgiven av gröna skogar och förtjusande landsgårdar. Spa komplexet i Bauska gör staden till en suverän semesterort för avslappning.

Inredningen i Bauska SPA har ljusa jordnära färgtoner

Det harmoniska och ljusa spat förtjuser med sina mjukt formgivna figurer och sina imponerande fontäner. Vid planeringen av Basuka SPA kombinerades Harvias förstklassiga kunnande med de innovativa idéerna från lokala konstruktörer. Resultatet blev ett vackert spa.

Huvudarkitekten fick stöd av partnerföretaget Sauna Katram och av Harvias egna konstruktörer. Målet var att bjuda besökarna på ånga, bastu och en infraröd upplevelse. Resultatet blev två traditionella bastur, ett ångrum och en infrakabin.

De linjära dragen i de traditionella basturna gjorde att Harvia valde Harvia Virta Pro, ett aggregat som uppfyller kraven för användning i spa miljöer.

Ångrummets och spainredningens unika former förverkligades med Harvia Spa Modules

Harvia Spa Modules uppvärmda vilstolar gör det skönt att slappna av efter en simtur. De kurviga figurerna används även i duschvärlden, där formspråket följer samma former som resten av anläggningen.

Carbon-infraradiatorer är mjuka värmekällor även i spa, där användningen av radiatorerna är väldigt hårt. Infrabastuns ljusa toner är följden av arkitektens val av asp, väggar och lavar.