Harvia Bastu&Spa-värld

Du är varmt välkommen för att njuta med alla dina sinnen – på bastulaven, i mjukheten av värmen och omfamnand av bastubadet. I mitten av all buller och brådska – erbjuder Harvia dig på oaser av välmående, där du kan njuta av fullständig harmoni mellan kropp och själ.

Upplev Warmfullness – förmågan att njuta av värme.

#WARMFULNESS

 

image description

Sju steg till en Warmfullness-upplevelse:

1. Förbered dig för att basta
2. Njut av värmen med alla sinnen - medvetet närvarande
3. Tvätta dig i lugn och ro
4. Basta igen
5. Slappna av i omklädningsrummet och njut av den sköna känslan
6. Upplev en ren och uppfriskande känsla
7. Repetera minst en gång i veckan

Börja samla på dina drömmars bastuupplevelser, ett sinne i taget:

image description

SYNEN:

Hur ser din drömbastu ut: Utseende, placering av lavar, aggregat och bastuinredning - och fönster, med eller utan sjöutsikt? Med bastubelysning skapar du stämning och med bastuprodukter och -textiler färdigställs helheten.

Du får allt från Harvia - den världsberömda designern.

LÄS MER
image description

HÖRSELN:

Vill du glassa i bastun med din favoritmusik, eller njuta av tystnaden?
Kanske längtar du efter naturens eviga ljud: jord, luft, eld, vatten. De påminner dig om stugbastun vid sjön - vågornas brus, eldens knastrande i eldstaden - även fast du sitter i vardagsrummets infraröda bastu.

Knapparna i den digitala styrpanelens pekskärm lyder dina order – ljudlöst.

image description

KÄNSELN:

Ska vi kasta mjuka och fuktiga bad idag, eller hårda och snabba, så att det känns? Hos världens största bastuugnstillverkare hittar du säkert ditt favoritugn. Och bastulaven - känner du äkta trä mot huden - kanske lägger du dig ner och sträcker på dig, med en kudde under huvudet och ettpar stänk av vatten för avkylning av den varma huden. Den mjuka huden, efter ett bastubad, kröner känslan.

LÄS MER
image description

Luktsinnet:

Ah, doften av en ren bastu. Utöver det, skulle du välja doften av äkta basturis eller eterisk spakänsla - får det lov att vara en uppfriskande menthol-stund, eukalyptus eller gran? Den sköna doften prider sig via luktsinnet och livet känns ljuvligt igen.

image description

Smaksinnet:

Ingenting slår läskande bastudryck och -mat. Hurdan är dina drömmars bastu-meny när du har en bastukväll med kompisarna, familjen, romantiskt bara ni två, eller när du njuter av bastun ensam?

image description

Summa summarum

Att basta är en mångsidig upplevelse för sinnen. Bastandet har positiva påverkningar på hälsan och den hjälper till att slappna av både fysiskt och psykiskt. Vi rekommenderar!

#WARMFULNESS
#MYHARVIAEXPERIENCE

LÄS MER

Hurdan är din drömbastu eller -SPA?

Harvia bjuder på helhetslösningar till stora och små behov – för renovering, byggare, privatpersoner och entreprenörer i Finland och till alla världens bastulkulturer med närmare 70 års erfarenhet.