fbpx

Festligt med ljus och mosaik

Bygg och planeringsföretaget Sauna Production, från Moskva, har använt Harvias Spa Modules sedan deras introduktion. Företagets huvudsakliga produkter är Hammam-ångrum, och utöver dessa tillverkar Sauna Production även traditionella Ryska och Finska bastur.

efterfrågan för Hammam-ångrum har vuxit i Ryssland. 3D-renderingen ovan är gjord för Koprino Bay Park -hotellet nästintill Volga floden. Den bysantiska stilen i bildens Hammam, är väldigt vanlig i Ryssland och det är vanligare med en mer östlig inredningsstil i Ryssland än i Scandinavian. Hela Welles-centret har två Hammam, en finsk bastu och en rysk SPA-avdelning med simbassänger.

Tack vare Spa Modules durabilitet, utlovar konstruktören 10 års garanti till sina Hammam, förutsatt att användning och skötsel utförs enligt anvisningar.

Harvia Spa Modules produkter passar utmärkt för 3D modellering då färdiga 3D modeller finns tillgängliga hos tillverkaren. Modulerna är enkla att placera i planritningen för att sedan få en helhetsbild.

Spa Modules – produktfamilj består av moduler tillverkade i strängpressad XPS-Polysyren. Modulerna har hårdheten av betong medans de formas lika enkelt som polystyren. Produktfamiljen innehåller allt från enskilda bänkar till dusch-hörn och hela ångrum.