Harvia Glow

Se bastuaggeraget i nytt ljus!

Finländsk design

Harvia Glow med sin eleganta design passar även för mer krävande inredning. Det ger familjebastun ett nytt utseende och inspirerar heminredaren. Det majestätiska infällda pelaraggregatet liknar en krona som höjer sig mot taket. Ett verkligt blickfång.

Perfekt Glow

Vare sig du är en passionerad inredare eller bastubadare eller både och, lämnar Glow dig inte oberörd. Tack vare den stora stenytan ger aggregatet furstliga bad, det är ju ändå genuint Harvia. Med sin utsökta belysning skänker det en vacker stämning i bastun.

Tack vare sin höjd är Glow särskilt lämplig att fällas in i bastulaven. Detta imponerande pelaraggregat höjer sig med god marginal över den mittersta laven.
Skyddsräcket av värmebehandlad asp är en stilig inredningsdetalj. Ledbelysningen från räcket är kronan på bastun.
Inne i det snabbuppvärmda aggregatet finns en tunnel för bättre luftcirkulation. Termostatens funktion påverkas inte av hur stenarna travats eller spricker sönder.
Glow fungerar bäst i medelstora familjebastur. Glow Corner kan placeras i ett hörn av bastun och kan vid behov användas även i mindre bastur.
Tack vare sin stora stenyta ger Glow jämna och fuktiga bad. Genom att slänga vatten på aggregatets sida eller upptill på stenpelaren kan man ta mjukare eller skarpare bad.
Glow finns med traditionella reglage och i en digital E-modell. Styrcentralen som installeras utanför bastun ger dig mer frihet att planera lavarna.

Komplettera Glow med fantastiska tillbehör. Ett skyddsräcke av värmebehandlad asp och en infällningsram i stål finns tillgängliga med eleganta LED-ljus.

Den väggmonterade styrenheten ger komfort och noggrannhet till bastustunden. Du behöver inte ens huka för att justera E-modellen av Glow – med en grads noggrannhet.

Glow Corner ger även mindre bastur fördelarna med ett pelaraggregat. Den hörnmonterade modellen följer samma formspråk som Glow i allmänhet och kan liksom sin storebror också fällas in i laven.