fbpx

Kämp Spa uppdaterade till en fräschare uppsyn

Kämp Spa ändrade sin stil från mörkt och asiatiskt till en mer skandinaviskt ljus och kosmopolitisk riktning.

När det historiska lyxhotellet Kämp i Helsingfors uppdaterade sin bastu-avdelning i samband med en omfattande renovering var målet, utöver en förnyelse till en funktionell och modern uppsyn, att förbättra bastubadarnas spa-upplevelse. Enligt Kämp spas manager, Anne Vähäpassi, fick man till en förnyelse tillsammans med Harvia: ”Harvia lyssnade noga på oss och var väldigt lyhörda. För oss är det viktigt att kundens behov uppfylls och detta förverkligades helt med hjälp av Harvia”.

Divanerna är karaktäristiska för Kämp spa, så dessa bestämde man att behålla. Harvia förverkligare en bastuavdelning, med utöver divanerna, en traditionell bastu och en större eukalyptusångbastu. För att respektera Kämps traditionella uppsyn, valde man skandinaviskt ljusa färger. Divanerna laggts med vit rund mosaik.

”Detta är verkligen design för våra användare”, säger Kämp spas manager, Anne Vähäpassi när hon beskriver divanerna.

Renoveringen gav rymlighet, vilket kunderna önskade sig. Harvias Solide -bastulavar betsades vita och väggarna kläddes med specialtillverkade Solide-paneler. Renoveringen medförde omplacering av inredningen och basturna är placerade bakom divanerna, varifrån tillgången till dessa är enklare. Harvias professionella bastuaggregat är lättanvända och för Kämp spa valdes Cilindro Pro, vilket utrustades med Harvias specialtillverkade aggregatskydd.

Man har inte sparat i kvalitet eller detaljer. Exempelvis dörrarna har specialbeställda avlånga handtag.