fbpx

Harvia ny samarbetspartner till En Svensk Klassiker

En Svensk Klassiker är stolta över att välkomna Harvia som samarbetspartner till organisationen. Harvia har precis som En Svensk Klassiker hälsa och välmående som ledord. En Svensk Klassikers mission är att göra Sverige och svenskarna friskare och grundtanken är att motivera till motion och träning året om oavsett ålder. Det finns idag flera studier som visar på de hälsosamma fördelarna med att basta, bland annat att det stärker immunförsvaret, är bra för leder och muskler samt hjälper till med återhämtningen,
– Vi är väldigt glada över att Harvia, ett av världens ledande bastuföretag, väljer att samarbeta med oss på En Svensk Klassiker. Det är en spännande utveckling som sker inom bastu-världen och vi ser att fler upptäcker de hälsosamma fördelarna som finns med att basta. Något som är fördelaktigt såväl i vardagen som när du tränar inför En Svensk Klassiker, säger Michael Thorén VD En Svensk Klassiker.

– Vi på Harvia är ser fram emot att samarbeta med en stor idrottsorganisation som är delaktig i flera legendariska svenska idrotts evenemang. Sport och bastu är en härlig kombination som skapar möjlighet att koppla av och återhämta sig i våra allt mer aktiva liv. Förhoppningsvis kan alla som gör En Svensk Klassiker hitta en bastuentusiast i sig själva, säger Sami Linna, CMO Harvia.