PLANERING AV BASTURENOVERING

Basturenovering snabbt och enkelt

Ett enkelt sätt att renovera bastun – dra nytta av vår avgiftsfria designtjänst. Hos Harvia får du allt vad du behöver, från bastulavar och väggpaneler till ett nytt bastuaggregat.

Då hela bastuinredningen, dvs. bastulavar, väggpaneler, elektriskt bastuaggregat eller vedeldad bastuugn, skyddsräcke och övriga tillbehör, belysning, glasvägg och glasdörr skaffas på samma plats passar allt säkert ihop. Produkterna är av hög kvalitet, hållbara och stilfulla.

Beställningen av ett bastupaket sparar tid och energi då du får allt levererat hem till dig. På köpet får du gratis sakkunnighjälp för planering och val av produkter.

Sauna Lauteet Harvia

Enklare än så blir inte basturenoveringen

Hos Harvia får du en helhet som är färdig att monteras och planerad av en professionell yrkesperson: lavar, väggpanel, glasväggar, stenbeklädnad, bastuugn och belysning. Allt du behöver för bastun, ett enkelt komplett paket.
Harvia saunasisustukset

Berätta för oss vad du önskar – vi förverkligar det!

Är dina drömmars bastu en traditionell, modernt enkel eller lyxig bastu? Våra bastuplanerare hjälper dig med idéer för att du ska hitta den rätta stilen. Det finns ett stort utbud av lösningar.
Saunaremontti kannattaa suunnitella hyvin

Det är skäl att planera en basturenovering noggrant

Vi planerar tillsammans en stilfull helhet enligt bastuns dimensioner där även säkerheten och praktiska lösningar har optimerats. Vår planeringshjälp är avgiftsfri och du förbinder dig inte till något.
Harvia-saunapaketissa tulee kaikki mitä tarvitset kiukaasta saunan lauteisiin

Bastuugnen är bastuns hjärta

Bland Harvias sortiment av bastuugnar hittar du ett elektriskt bastuaggregat eller en vedeldad bastuugn i din stil och som garanterat ger fina bastubad. Våra bastuugnar är lätta att använda, ekonomiska och tillverkade för att i dagligt bruk hålla år efter år.
image description

Snabbt i egen bastu

Börja planera redan i dag, din nya bastu får du hem på bara några veckor! Monteringen klarar du själv med hjälp av tydliga anvisningar eller så låter du professionella yrkespersoner ta hand om saken.

Så här planerar du en bastu

Beställ en avgiftsfri bastuplan av professionella bastuplanerare

Lämna dina kontaktuppgifter på blanketten nedan och berätta vad du behöver! Våra bastuplanerare kontaktar dig inom några dagar varefter du får en offert med ett tydligt pris. Vår planeringshjälp är avgiftsfri och du förbinder dig inte till något.

  • Kontakta oss per e-post hannu.hulanmaki(a)harvia.fi
  • eller på nummer +46 (0)70 576 11 36
  • Bastuspecialisten, K-Rauta, Stenvalls och våra andra återförsäljare hjälper dig också med Harvia bastulösningar. Hitta din narmaste återförsäljare i Sverige.
  • Du kan testa bastuplaneringsprogrammet Harvia Sauna Designer och via programmet lämna en offertförfrågan om ett paket som du önskar. Klicka här!