fbpx

St George är ett femstjärnigt wellness oas i Helsingfors

St George Care -Spa fokuserar på det allmänna välbefinnandet sina gäster. Harvia genomförde bastu- och ångbadkomplexen på spa samt bastun i svit 309. Lyxhotellkundernas behov togs i beaktande vid utformningen av bastur och ångbastu alldeles från början.

Detaljerna och mysigheten betonades i design. I ångrummet har Harvia levererat spa-moduler, belysning, dörr och ånggenerator. Allt var skräddarsytt för att möta behoven hos hotellet.

Med Harvias bastuanläggningar vill hotellet St George erbjuda avkopplande stunder i centrum av den hektiska staden. Hotellets önskemål på bastur var en minimalistisk, skandinavisk design. Harvia Modulo aggregatet, styrd av en fjärrkontroll C260, installerades i spabastun. För att öka komforten är aggregatet utrustad med en badautomat Autodose.

”Båda de bastur som vi gjorde, Spaens stora bastu och 309-bastunens bastu, anpassades helt efter önskemål från hotellet. Bänkramarna var gjorda av slitstarkt aluminium. En värmebehandlad asp valdes som trämaterial ”, säger Teemu Harvia, Harvias tekniska direktör. Det eleganta Virta-aggregatet valdes till 309-sviten med Xenio-styrenheten.

”Vi erbjuder välbefinnande samtidigt som vi presenterar en livsstil som syftar till att balansera sinne, kropp, hjärta och själ.” (St George Helsinki)