fbpx

Tartos V Spa lockar för avslappning och återhämtning

Under 2016 öppnades Kvartal, ett anmärkningsvärt köp- och kongresscenter i Tartu. Näst intill Kvartal och V Spa Hotellet betjänar V Spa köpcentrets gäster. Harvia har haft glädjen att vara med i förverkligandet av planeringen och förverkligandet av V Spa.

Spaanläggningen på fyra tusen kvadratmeter består av flertalet utrymmen med olika funktioner där Harvia har varit med i planeringen och förverkligandet från första början. Avdelningen designades för avslappning med luxuöst.

 

Konstruktörerna blev uppdaterade med information för varje steg direkt från harvias ritbord: vad man bör tänka på vid planering och kostnaderna för vad planändringarna utgör. När Harvia säkerställt sin del av projektet, kunde byggherrens egna planerare fokusera på helheten.

Elegant och hållbart

Harvia levererade sina egenutvecklade Spa Modules -inredningsmoduler för vilostolar och säten för ångrum. Harvias innovativa strängpressade spa moduler av XPS-polystyren, är vattentäta, durabla men lätta att forma och kan plattsättas på plats enligt kundens önskemål. Moduler finns allt från enskilda bänkar till hela ångrum och de passar även bra för utomhusbruk. Harvia designade även en duschvärld vilket består av olika duschutrymmen och även den är tillverkad med Spa Modules -inredningsmoduler.

I offentliga spautrymmen är durabilitet och vattenbeständighet faktorer som går före allt annat. på grund av det måste design gå hand i hand med hållbarheten. För Harvia är detta en självklarhet och därför kan man lita på oss som konstruktör och leverantör.