fbpx

Tarton V Spa kutsuu rentoutumaan ja virkistymään

Vuonna 2016 Tarton keskustassa avattiin merkittävä kauppa- ja kongressikeskus Kvartal. Kaikkia Kvartalin ja sen yhteydessä olevan V Spa Hotelin vieraita palvelee tunnelmallinen V Spa, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa Harvialla oli ilo olla mukana.

Neljän tuhannen neliömetrin spa koostuu erilaisista tiloista ja toiminnoista, joissa Harvia oli yhtenä suunnittelijana ja toteuttajana rakennusprojektin alusta asti. Osastosta haluttiin tehdä rento ja silti ylellinen.

 

Rakentaja sai Harvialta joka vaiheessa piirustuspöydältä asti tietoja, mitä suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon ja miten suunnittelun aikana tehtävät muutokset vaikuttavat kuluihin. Kun Harvia varmisti asiantuntemuksellaan oman osuutensa onnistumisen, rakennuttajan omat suunnittelijat pystyivät paremmin keskittymään kokonaisuuden hallintaan.

Tyylikästä ja kestävää

Toimitimme V Spalle kehittämistämme Spa Modules -sisustusmoduuleista tehdyt lepotuolit sekä höyrysaunojen penkit. Harvian innovatiiviset, suulakepuristetusta XPS-polystyreenistä valmistetut spa-moduulit ovat täysin vedenkestäviä, lujia ja silti helposti muotoiltavia, ja ne voidaan kaakeloida paikan päällä asiakkaan haluamalla tavalla. Moduuleita on yksittäisistä penkeistä kokonaisiin höyryhuoneisiin asti, ja ne soveltuvat hyvin myös ulkokäyttöön. Lisäksi Harvia suunnitteli V Span suihkumaailman. Se koostuu erilaisista suihkutiloista, jotka nekin on toteutettu kestävillä Spa Modules -sisustusmoduuleilla.

Julkisissa kylpylätiloissa lujuus ja vedenkestävyys ovat asioita, jotka menevät kaiken muun edelle. Siksi tyylikkyyden pitää aina kulkea käsi kädessä kestävyyden kanssa. Harvialle tämä on itsestään selvää, siksi meihin voi luottaa niin suunnittelijana kuin valmistajanakin.