Töihin Harvialle

image description

Avoimet työpaikat

TEKNINEN DOKUMENTOIJA

Nyt etsimme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Muurameen:

TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA

Toimit tuotekehitysosastolla tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnittelijoiden ja laatuinsinöörin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. asennus- ja käyttöohjeiden sekä sisäisen teknisen dokumentaation tuottaminen, tuotekuvien piirtäminen, tuotteisiin liittyvän tarra-aineiston tuottaminen ja päivittäminen sekä pakkauspainatusten tuottaminen ja päivittäminen. Osana työtäsi on myös teknisten tuotetietojen ylläpito.

Toivomme sinulla olevan käytännön kokemusta rakenteisesta dokumentaatiosta ja kykyä kehittää dokumentaatiota ja toimintatapoja edelleen. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito ja erityistä kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.

Seuraavien ohjelmistojen osaaminen on tärkeää:

 • Adobe InDesign
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Photoshop
 • 3d-mallinnusohjelmistot (SolidWorks)
 • MS Office (Word, Excel, PowerPoint)

Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylän eteläpuolella Muuramessa, meillä on tytäryhtiöitä kuudessa maassa, tuotantolaitoksia viidessä maassa. Harvian 2018 liikevaihto oli 61,9 miljoonaa euroa, yritysryhmä työllistää noin 400 henkilöä ja yritys on taloudellisesti varsin kannattava. Harvia listautui Helsingin pörssin päälistalle maaliskuussa 2018.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan vakaassa kansainvälisessä yrityksessä ja osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi 17.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@harvia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitys- ja laatujohtaja Timo Harvia, puh. 0207 464 051, seuraavina soittoaikoina: ti 5.11.2019 klo 9:30-11:00, pe 8.11.2019 klo 9:30-11:00 ja  ma 11.11.2019 klo 14:30-16:00.

Laita mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän meille tärkeään tehtävään.

30.10.2019
Harvia LinkedIn – seuraa meitä!

 

___________________________________________________________________________________________________

Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla.

Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa.

Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja yritysryhmällä on vientiä lähes kaikkialle maailmaan. Harvialla on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Itävaltalainen Sentiotec GmbH on kuulunut Harvia-ryhmään vuodesta 2016.

___________________________________________________________________________________________________

Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@harvia.fi.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.