Töihin Harvialle

HARVIA hakee markkinointitiimiinsä

MARKKINOINTIASSISTENTTIA TUOTETIETOHALLINTAAN

Haemme vahvistusta kansainväliseen markkinointitiimiimme Muuramessa vastaamaan Harvia-konsernin tuotetietojen ylläpitämisestä ja toimittamisesta sidosryhmillemme. Työssäsi tuotat ja ylläpidät tuotteiden markkinointitekstejä ja tuotetietoja sekä osallistut tuotetietojärjestelmämme kehitysprojektiin osana projektitiimiä. Markkinointitiimin jäsenenä pääset osallistumaan monipuolisesti konsernin markkinointitiimin työskentelyyn ja digitalisoituvan markkinoinnin kehittämiseen hyvin tunnetun ja kansainvälisen brändin parissa.

Olet avoin ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaava valmistumassa oleva tai vastavalmistunut markkinoinnin tradenomi tai kauppatieteiden maisteri, joka tuntee olonsa kotoisaksi kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta markkinoinnin tehtävistä. Luot ja kirjoitat sujuvasti markkinointitekstiä, hallitset monipuolisesti erityisesti Excelin ja muut Microsoft Office-työkalut. Digitaalisen markkinoinnin työvälineiden (mm. PIM-järjestelmät, WordPress) tuntemuksen ja käyttökokemuksen katsomme eduksi. Käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet ovat eduksi.

Työpaikkasi sijaitsee Muuramessa ja työsuhde on määräaikainen.

Tiedustelut tehtävästä torstaina 19.12.2019 klo 12-13 tai 7.1.2019 klo 16-17:

Markkinointijohtaja Sami Linna p. 040 750 2766.

Lähetäthän hakemuksesi 12.1.2020 mennessä henkilöstöosastollemme: rekry@harvia.fi.
Seuraa Harvian Linkedin -sivua!

___________________________________________________________________________________________________

 

Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla.

Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa.

Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja yritysryhmällä on vientiä lähes kaikkialle maailmaan. Harvialla on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Itävaltalainen Sentiotec GmbH on kuulunut Harvia-ryhmään vuodesta 2016.

 

___________________________________________________________________________________________________

Avoimet hakemukset

Mikäli sopivaa, avointa työpaikkaa ei juuri tällä hetkellä löytynyt ja olet kiinnostunut työskentelemään Harvialla, täytä alla oleva lomake tai laita avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@harvia.fi.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *