fbpx

Haemme tiimimme täydennykseksi markkinoinnin ammattilaista tukemaan Harvian kasvua ja kansainvälistymistä

HARVIA-KONSERNI HAKEE

IN-STORE JA TRADE MARKETING MANAGERIA

Tänä päivänä Tapani Harvian vuonna 1950 perustama sauna- ja spayhtiö Harvia on toimialansa johtavia toimijoita maailmassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa. 55 miljoonan euron liikevaihdollaan Harvia-konserni on markkinajohtaja Suomessa ja sillä on vientiä 67 maahan. Yritysryhmän liiketoiminta on kannattavaa ja kasvavaa.

Vastaat kokonaisuutena Harvia jakelutiemarkkinoinnista sekä sen käytännön toimenpiteistä ja kehittämisestä. Vastaat muun muassa myymäläilmeestä ja jakelijoiden showroomien toimivuudesta yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Tämän lisäksi vastuullisesi kuuluvat tavoitteelliset POS-promootiot, category management, myynnin tukimateriaalit ja go-to-market-toimenpiteet. Tehtävänäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa tiiviissä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa sauna- ja spa-markkinan paras kaupallinen näkyvyys ja menestys sekä vähittäiskaupassa että B2B-jakelukanavissa.

Ominaisuuksiltasi olet innovatiivinen tiimipelaaja. Johdat jämäkällä ja systemaattisella otteellasi erilaisia projekteja ja tuet myyntiorganisaatiota yhteistyökykyisellä otteella. Asiakasymmärrykseen ja numeroihin perustuen suunnittelet, hankit ja tarvittaessa tuotat myös itse markkinointimateriaaleja. Lisäksi vastaat Harvian partnereille suunnatuista markkinointiviestinnän toimenpiteistä, go-to-market -aktiviteeteista sekä digitaalisesta myynnin ja jakelijoiden tuen kehittämisestä. Työpaikkasi on Muuramessa noin 15 kilometrin päässä Jyväskylästä. Raportoit markkinointijohtajalle.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus ja näyttöjä menestyksekkäästä jakelutiemarkkinoinnin/channel marketing -markkinointi- tai -myyntitehtävistä joko kuluttaja- tai B2B-markkinassa. Tunnet myös kuluttajamarkkinointia sekä ymmärrät, millaisilla keinoilla myyntiä edistetään ja brändiä erilaistetaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 6.1.2017 mennessä timo.huhtamaki@harvia.fi, (otsikoksi `Trade Marketing Manager`)

Lisätietoja markkinointijohtaja Timo Huhtamäki, puh. 040-7140705: 23.12. klo 12-14, 28.12. klo 8-16 ja 4.1.2017 klo 8-16.