fbpx

Harvia ehdolla European Small and Mid-Cap Awards 2019 -finaalissa

Vaudeville Theater Brussells Small and Mid-Cap Awards 2019
Harvia on yksi European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun finalisteista. Voittaja ratkeaa Brysselissä 12. marraskuuta 2019, Théâtre du Vaudevillessa.

Harvia on valittu kolmen parhaan yrityksen joukkoon vuosittaisen European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun International Star -kategoriassa. Harvian valinta perustuu vakuuttaviin tuloksiin kansainvälisen myynnin, liikevoiton ja markkinaosuuden kasvun osalta.

– On erittäin hienoa, että Harvia valittiin finaaliin. Tämä on jälleen kerran erinomainen osoitus oman tiimimme ja pitkäaikaisten kumppaniemme hyvästä ja tuloksellisesta työstä. Jäämme innolla odottamaan miten finaalissa käy, kertoo Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

Kilpailussa on neljä eri kategoriaa, joista jokaisen finaalissa on mukana vain kolme parasta yritystä. Suomalaista osaamista nähdään tänä vuonna kilpailussa enemmänkin, sillä Admicom on ehdolla Star of 2019 -kategoriassa. Voittajat julkaistaan 12.11.2019 Brysselissä.

Kilpailu nostaa esiin pieniä pörssiyhtiöitä

European Small and Mid-Cap Awards on vuosittain uusille listautuneille yhtiöille järjestettävä kilpailu, jonka tarkoituksena on nostaa esille uusia pieniä pörssiyhtiöitä. kilpailun järjestää Euroopan komissio. Mukana ovat myös EuropeanIssuers sekä Federation of European Securities (FESE).

Harvia valittiin mukaan noin 27 ehdokkaasta, jotka on listattu kymmeneen eri Euroopan pörssiin. Voittajan valitsee riippumaton, korkeatasoinen tuomaristo, jota johtaa Euroopan komissio. Tuomaristossa on akateemisen, varainhoidon, osakevälityksen ja media-alan edustajia.

– Yli 80 maahan tuotteita vievä Harvia on hyvä ehdokas International Star -kategoriassa. Yhtiön kansainvälinen osuus näyttää kasvavan Lähi-Idässä ja Aasiassa, kuvailee EuropeanIssuers -organisaation pääsihteeri Florence Bindelle.

– On tärkeää tukea pk-yrityksiä rahoituksen saamisessa julkisilta markkinoilta. On palkitsevaa nähdä Harvian kaltaisten yritysten menestyvän pörssiin listautumisen jälkeen. Kilpailu esittelee ja kunnioittaa listautuneiden yritysten työtä, joten onnittelut ehdokkuudesta, jatkaa FESE:n pääjohtaja Rainer Riess.

Lisätiedot:

Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. +358 50 577 4200
Ari Vesterinen, talousjohtaja, puh. +358 40 505 0440

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.
Harvian liikevaihto vuonna 2018 oli 61,9 miljoonaa euroa, liikevoitto 9,4 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto 10,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 400 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.