fbpx

Harvia ja Kirittäret jatkavat yhteistyötä kaudella 2020

Harvia ja Kirittäret jatkavat yhteistyötään kaudella 2020. Sopimuksen jatkosta allekirjoittivat Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko ja Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Harvia ja jyväskyläläinen naisten superpesisjoukkue Kirittäret jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään myös kaudella 2020. Sopimuksen jatkosta allekirjoittivat Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko ja Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

– Kirittäret ovat tehneet erinomaista työtä ja kehittävät jatkuvasti pelaamistaan. Kymmenen suomenmestaruutta lyhyessä ajassa puhuvat puolestaan, kehuu Linna.

– Yhteistyö on luontevaa, sillä sekä sauna että urheilu edistävät hyvinvointia monilla tavoin. Sauna auttaa tutkitusti palautumaan myös harjoittelusta.

Superpesis on Suomen suosituin ja suurin naisten palloilusarja. 2000-luvulla Kirittäret on ollut menestynein naispesäpallojoukkue. Ensi kesänä joukkue pelaa runkosarjassa 24 peliä, joista 12 kotiottelua Jyväskylässä. Kausi huipentuu parhaiden joukkueiden pudotuspeleihin.

– Harvia on ollut Kirittärien pääyhteistyökumppani jo 20 vuoden ajan. Huikea juttu, että saamme jatkaa edelleen yhteistyötä vahvan osaajan ja kansainvälisestikin tunnetun brändin kanssa, kertoo Kaijansinkko.