fbpx

Harvia Kalevan kisojen 2018 pääyhteistyökumppaniksi

Maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija Harvia on yksi vuoden 2018 Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaneista.

”Urheilu ja sauna edistävät molemmat hyvinvointia, luovat elämyksiä ja aitoja hetkiä. On ilo olla mukana tukemassa Keski-Suomessa järjestettävää urheilun juhlaa, vuoden 2018 Kalevan Kisoja.”, tiivistää Tapio Pajuharju, Harvian toimitusjohtaja

Harvia rakentaa Kalevan kisoihin palkintokorokkeen saunateemalla ja asentaa sisäänkäynnin yhteyteen uutuuden, erikoisvalmisteisen hybridisaunan, josta löytyvät sähkökiuas- ja infrapunalämmittimet. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla saunaa.

”On hienoa, että saimme keskisuomalaisen, menestyneen Harvian Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaniksi. Yhdessä Harvian kanssa tarjoamme uuden kokemuksen Kalevan kisoihin, hybridisaunan. Hyvinvointiteema on meille kaikille tärkeä ja erityisesti urheilijalle sauna on tärkeä palautumisen paikka. Ja onhan Keski-Suomi maailman saunamaakunta! ”, iloitsee Kalevan kisojen pääsihteeri Pasi Valoranta.

Vuoden 2017 Kalevan Maljan voittaja Jyväskylän Kenttäurheilijat järjestää ensi kesänä Harjulle 111. Kalevan kisat. Suomen yleisurheilun kärkiurheilijat kamppailevat Suomen mestaruuksista 19.-22.7.2017. Kisat alkavat torstaina 19.7. klo 15.00 Jyväskylän satamassa miesten 20 km ja naisten 10 km kävelyillä. Muiden lajien osalta kisa-areenana toimii uudistettu Harjun stadion. Kalevan kisat ovat yksi Suomen seuratuimmista urheilutapahtumista, kisoja seuraa television välityksellä noin 2 miljoonaa katselijaa. Parhaiten tunnelmaan pääsee paikan päällä, kisoihin osallistuu noin 650 urheilijaa ja heitä seuraamaan odotetaan noin 20 000 vierasta.