fbpx

Harvia ja K-Rauta laajentavat yhteistyötä – ketju aloittaa Harvian lauteiden myynnin

Harvia Formula on suomalaisten suosikkilaudemalli. Vuoden 2020 alusta laude-elementit tulevat K-Rautojen valikoimaan.
Harvian laude-elementit tulevat ensi vuonna osaksi K-Raudan valikoimaa. Yhteistyön odotetaan kasvattavan laudemyynnin volyymia merkittävästi.

Harvia ja K-Rauta ovat sopineet aloittavansa uuden yhteistyön laudemyynnissä. Ensi vuonna Harvia Formula -laudepaketista jo tuttuja elementtejä tullaan myymään K-Raudoissa erillisinä tuotteina.

K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju 132 kaupan Tammisaaresta Ivaloon ulottuvalla verkostollaan. Ketju palvelee asiakkaitaan myös verkkokaupassa. Jatkossa K-Raudasta voi hankkia Harvia-kiukaiden ja -lisätarvikkeiden lisäksi myös juuri omaan saunaan sopivat lauteiden osat.

­– Haluamme palvella saunanrakentajia kokonaisvaltaisesti ja jatkuvasti paremmin. Kiukaiden ja saunakomponenttien lisäksi laadukkaasta valikoimastamme löytyy kaikki, mitä kuluttaja tai ammattilainen saunaan tarvitsee. Uudet laudekomponentit nopeuttavat ja helpottavat saunanrakennusta ja -remontteja, kertoo Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

– Yhteistyöllä haemme merkittävää kasvua K-Rautojen myynneissä. On hienoa laajentaa yhteistyötä K-Raudan kanssa.

Toimitukset alkavat tammikuun 2020 lopussa. Laude-elementit valmistaa Harvia Estonia Oü Harjumaalla.

Lauteet helposti erilaisiin saunoihin

Harvia Formula on suomalaisten suosikkilaudemalli, joka on tarkoitettu perinteisten linjojen ystäville. Pelkistetty tyyli miellyttää monia saunanomistajia.

K-Raudan valikoimassa olevista laude-elementeistä on helppo toteuttaa eri kokoisiin saunoihin sopiva kokonaisuus. Saataville tulee yhteensä seitsemän eri elementtiä ja kolme eri materiaalivaihtoehtoa.

Aiemmin Formulasaunasisustusmallin tuotteita on ollut saatavilla vain laudepaketteina. Nykyinen laudepakettimallisto säilyy valikoimissa normaalisti.

Lisätietoja

Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja
puh: +358 50 577 4200
tapio.pajuharju@harvia.fi

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Harvian liikevaihto vuonna 2018 oli 61,9 miljoonaa euroa, liikevoitto 9,4 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto 10,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 400 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.