fbpx

Harvia mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa

Suomalaisen työn liitto - ole osa hyvän ketjua -Harvia

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn Liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa. Kampanjassa kannustamme ostamaan suomalaisia tuotteita ja tukemaan suomalaista työtä.

–  Suomi, suomalainen osaaminen sekä työ ovat meille erittäin merkityksellisiä ja siksi haluamme olla mukana tässä kampanjassa. Näinä aikoina on tärkeää pitää huolta toinen toisistamme sekä koko ketjun rattaat pyörimässä – turvallisesti ja vastuullisesti, Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju kommentoi.

Suomalaisten tilanteet ovat tällä hetkellä erilaisia, mutta jokainen voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan joko pienen tai suuren valinnan suomalaisen työn puolesta. Valinnoilla on merkitystä.

Kampanjayhteistyön kantava teema ”Ole osa hyvän ketjua” tekee kaikista toimijoista, eli tavarantoimittajista ja valmistajista aina kuluttajiin ja ostajiin saakka aktiivisia toimijoita yhteisen kriisin ratkaisussa. Jokainen ketjun osa on tärkeä. Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala toivottaa Harvian tervetulleeksi osaksi tätä ketjua ja mukaan kampanjaan.

Tämä yhteistyö hakee voimansa koronakriisin aikana esiin nousseesta yhteisöllisyyden tunteesta ja suomalaisten auttamisen halusta. Ostamalla työtä Suomeen välittää myös niistä ihmisistä, jotka tekevät suomalaista työtä. Nyt tarvitaan kaikki toimimaan hyvän asian puolesta, Lausala korostaa.

Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen on Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n sekä yritysten yhteisviestintäkampanja suomalaisen työn puolesta. Se kannustaa suomalaiset ostamaan suomalaisia elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä rakentamisen ja talotekniikan tuotteita.

Seuraa kampanjaa

Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanja näkyy laajasti eri medioissa. Digitaalisissa kanavissa kampanjan aihetunnisteet ovat: #oleosahyvänketjua ja #ostatyötäsuomeen.