fbpx

Harvia saunottaa Slushin kävijöitä

Teknologia-alan suurtapahtuma Slush alkaa keskiviikkona. Mukana on myös saunayhtiö Harvia, joka tarjoaa tapahtumavieraille uniikin kokemuksen rakentamalla kaksi kylpyvalmista saunaa Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Hybridisaunasta löytyvät sähkökiuas ja infrapunalämmittimet. Toinen sauna lämpiää perinteisesti puilla. Saunaan ei mennä ilkosillaan. Salkkuun ei kuitenkaan tarvitse pakata uima-asua tai pyyhkeitä, ne saa tapahtumajärjestäjältä.

Saunapalaveri vaikka hybridisaunassa

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään jälleen viikonloppuna maailmankuulu teknologia-alan jättitapahtuma Slush. Tapahtumaan odotetaan yli 20 000 vierasta kymmenistä eri maista. Tänä vuonna osallistujille on tarjolla uniikki okemus, kun maailman johtava saunayhtiö Harvia rakentaa Slushiin suomalaiset saunat ja panee löylyt pöhisemään.

Kannustamme Slushin kävijöitä ehdottomasti saunapalavereihin. Suomessa syvällisimmät keskustelut käydään ja suurimmat päätökset tehdään saunassa. Sauna on myös kautta aikojen toiminut uusien ideoiden syntypaikkana. Tämän tietää jo ainakin osa Slushin kävijöistä, jotka ovat päässeet mukaan Startup Saunan mentorointiohjelman kautta, kertoo Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

Reset yourself in sauna

Juuri rentoutuminen ja hyvinvointi eli wellness ovat saunakulttuurin kuumin trendi tällä hetkellä. Sauna ei ole vain peseytymispaikka, vaan ennen kaikkea arvokas hetki omaa tai yhteistä aikaa. Trendi tulee Keski-Euroopasta ja on nimenomaan kansainvälinen, kuten alansa globaali johtaja Harvia sekä jättiläistapahtuma Slushkin. Harvian saunat ovat kaikkien Slush-kävijöiden vapaasti vuokrattavissa pyyhemaksua vastaan.

Harvia toimii yli 80 maassa, joten Slushiin osallistuminenkin on meille luonnollista. Kansainvälinen sanomamme on relaxing moments and natural wellbeing, reset yourself in sauna. Me tarjoamme Slushin kävijöille ainutlaatuisen elämyksen ja parhaan mahdollisen tilaisuuden rentoon yhdessäoloon ja aidon Slush-hengen mukaisen suomalaisen ympäristön isoille päätöksille, Pajuharju kertoo.

Slushissa kiireisen tapahtumavieraan on kätevää piipahtaa löylyissä. Ilkosillaan saunaan ei mennä, mutta salkusta voi huoletta jättää uima-asut ja pyyhkeet pois. Alueelta löytyvät suihkutilat ja saunatarvikkeet.

Palaverin voi järjestää esimerkiksi niin, että löylyissä rentoudutaan ja pukuhuoneessa viilentyessä puhutaan bisnestä. En usko, että Slush-vieraita pitää tässä opastaa, Pajuharju toteaa.

Tarjolla sekä infrapunaa että puulämmitystä

Harvian Slush-saunat ovat Hybridi-Solide sekä Solide Outdoor. Ensimmäisessä on Legend-sähkökiuas, joka on tapahtuman hengen mukaisesti alansa uusinta uutta. Erikoisvalmisteinen Hybridi-Solide tarjoaa saunojille Legend-kiukaan pehmeiden löylyjen lisäksi mahdollisuuden rentoutua infrapunan lämmössä. Infrapunasäteilijät on sijoitettu keskieurooppalaiseen tyyliin siten, että vaikutus kohdistuu saunojan selkään. Solide Outdoor 3 puolestaan kunnioittaa suomalaisia perinteitä lämpiämällä tunnelmallisesti puulla.

Wellness-innostuksen ohella saunakulttuurin toinen iso trendi on moniaistillisuus. Ei enää vain tuntemusta kuumasta ja kosteasta, vaan mahdollisesti esimerkiksi erilaisia tuoksuja ja suosikkimusiikki soimassa kaiuttimissa. Ja lämpö ja rentoutuminenkin voi syntyä infrapunasta. Me digitalisoimme saunaa, Tapio Pajuharju toteaa.

Slush on vuodesta 2008 alkaen vuosittain Helsingissä järjestetty yritysmaailman suurtapahtuma, joka kerää yhteen maailman menestyneimpiä liikeyrityksiä. Tapahtuma alkaa keskiviikkona 29. marraskuuta ja päättyy 1. joulukuuta.