fbpx

Harvia Spot® saunottaa Leijonia – upea lahjoitus maailmanmestareille

Leijonajoukkue venyi uskomattomaan suoritukseen MM-jääkiekossa. Kesällä joukkueen ei tarvitse enää venyä – ei edes saunassa, sillä Harvia lahjoittaa jokaiselle mestarijoukkueen pelaajalle langattoman Harvia Cilindro Plus Spot -kiukaan.

Harvia onnittelee omalla, kekseliäällä tavallaan jääkiekon maailmanmestarijoukkuetta. Harvia lahjoittaa jokaiselle maailmanmestarijoukkueen pelaajalle uusimman ja edistyksellisimmän sähkökiukaan, Harvia Clindro Plus Spotin.  Tämä näyttävä kiuas, jossa on uusi langaton Spot-ohjaus, toimitetaan sankaripelaajille tuoreeltaan loma-aikaan, parhaaseen kotimaiseen sauna-aikaan.

Harvian Clindro Plus Spot-kiukaiden lahjoitus pelaajille aloitettiin torstaina aamupäivällä. Pelaajiston edustajana lahjoituksen otti vastaan joukkueen maalivahti Kevin Lankinen.

-Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Tykkään saunoa todella paljon, ja on hienoa, että myös koko joukkue pääsee näin nauttimaan Harvian palkinnosta, maailmanmestari iloitsee.

-Pari viikkoa sitten tuli saunottua todella paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa, tämä on tosi hieno juttu koko joukkueelle, maailmanmestarimaalivahti Kevin Lankinen kertoo.

Katso video tilaisuudesta Harvian Facebook-sivuilla. Tilaisuudessa Harvia-kiukaan joukkueelle luovutti Harvialta Jarno Hovi.