fbpx

Harvian Glow-kiuas on näyttävä saunauutuus

Sauna- ja spa-yhtiö Harvia on tuonut kauppoihin uuden Glow-pilarikiukaan, jonka raikas muotoilu tuo joustavuutta saunasisustuksen suunnitteluun. Näyttävä kiuas lämpenee nopeasti, ja ohjauskeskus tekee kiukaan käytöstä entistä kätevämpää ja turvallisempaa.

Harvian kevään kiuasuutuus Glow on korkea ja näyttävä sähkökiuasmalli, joka tarjoaa tasaiset ja kosteat löylyt suuren kivipinnan ansiosta. Kiuas on mahdollista upottaa myös lauteisiin ja sen virtaviivainen muotoilu erottuu myös alalauteeseen upotettuna. Kiukaaseen kiinnitettävällä haapapuusta muotoilulla suojakaarella kiukaan käyttöön saa turvallisuutta helposti ja tyylikkäästi, tarvittaessa komean valaistuksen kera.

Kiuas lämpenee nopeasti ja jakaa lämpöä tasaisesti suuren kivimäärän ansiosta. Kiukaan sisälle integroidut anturit takaavat turvallisen toiminnan. Kivien ladonta ei vaikuta termostaatin toimintaan ja termostaatti reagoi nopeasti kivien jäähtymiseen löylyä heitettäessä, jolloin kivet ehtivät lämmetä seuraavia löylyjä varten.

Vasta kauppoihin tuotu Harvia Glow -kiuas on otettu mielenkiinnolla vastaan ja se on suunniteltu täyttämään vaativimmankin saunasisustajan tarpeet. Korkea, tyylikäs ja näyttävä Glow on kuin kruunu lauteiden keskellä. Parhaiten Glow-kiuas istuu keskikokoisiin perhesaunoihin, ja syksyllä kiukaasta on tulossa kauppoihin myös kompaktimpi kulmamalli, joka antaa vapautta laudesuunnitteluun ja tuo näyttävyyttä pienempäänkin löylyhuoneeseen, kertoo Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Glow E -malleja ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella, minkä ansiosta kiukaan käyttö on entistä kätevämpää ja turvallisempaa. Glow-malli on varustettu perinteisellä, helppokäyttöisellä manuaalisella ajastimella ja lämpötilansäätimellä.

Pilarimallinen Glow-kiuas sopii kooltaan 6–14 m3 saunaan ja sitä on saatavilla 6,8 kW:n ja 9,0 kW:n tehoisena.