fbpx

Harvian toiminta koronavirustilanteessa – tuotteita saatavilla normaalisti

Koronavirustilanne ei ole toistaiseksi vaikuttanut Harvian asiakaspalveluun tai tuotantoon. Sauna- ja spa-tuotteitamme on saatavilla normaalisti. Tavoitat meidät myös samoista kanavista kuin tähänkin asti – yhteystietomme löydät verkkosivujemme Ota yhteyttä -sivulta.

Globaalina sauna- ja spa-yhtiönä asiakkaiden, kumppaneiden ja työntekijöiden hyvinvointi on meille tietysti kaikista tärkeintä myös koronavirustilanteen keskellä. Kaikki Harvian toimistot ja tuotantolaitokset noudattavat paikallisten terveysviranomaisten ohjeita ja toimenpiteitä koronavirustartuntojen hillitsemiseksi.

Ohjeistuksia noudattamalla pidämme huolta toinen toisistamme. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tarkennamme omia toimenpiteitämme tarpeen vaatiessa. Päivitämme aina viimeisimmät tiedot Harviagroup.com-yrityssivustomme uutissisältöön.

Moni meistä viettää nyt tavallista enemmän aikaa omassa perhepiirissä ja kotiympäristössä. Toivomme, että sauna on rentoutumisen paikka myös tämän poikkeuksellisen arjen keskellä. Saunan monista vaikutuksista hyvinvointiin voit lukea lisää tältä sivulta.