Harvian uusi Cilindro Plus tarjoaa huippuunsa hiotun löylykokemuksen

Sauna- ja spa-yhtiö Harvian suosikkikiukaiden laaja mallisto on saanut uuden jäsenen: Cilindro Plus on uuden sukupolven pilarimallinen sähkökiuas, joka tarjoaa huippuluokan löylyt suuriin saunoihin. Kiukaan tyylikäs harjattu ruostumaton teräspinta tuo viimeistellyn tyylin saunan sisustukseen.

Korkea Cilindro Plus on näyttävä kiuas, jonka voi myös upottaa lauteisiin, jolloin se istuu saunan sisustukseen tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Pilarimallinen kiuas tarjoaa seinäkiinnitteistä kiuasta laadukkaamman saunakokemuksen, ja se jakaa lämpöä tasaisesti suuren kivipinnan ansiosta.

Kiukaassa on huippuunsa hiotut löylyominaisuudet. Kiukaan suuri kivimäärä antaa upeat löylyt ja pilarimallin ansiosta löylynheittäjä voi säädellä löylyjen voimakkuutta. Lempeät ja kosteat löylyt saa heittämällä vettä kiukaalle avoimesta kyljestä ja kipakammat löylyt suoraan kivipilarin päältä.

Laadukkaat ja turvalliset löylyt

Cilindro Plus -kiukaassa on kiinteä käyttökytkin alhaalla kiukaan etupuolella. Kytkin tekee kiukaan käytöstä entistäkin kätevämpää ja turvallisempaa. Kytkimen lapsilukko tuo turvallisuutta lapsiperheille ja valaistu käyttökytkin syttyy, kun kiuas on päällä tai ajastettu kytkeytymään päälle.

Kiukaaseen on saatavilla lisävarusteena suojaseinä, jonka ansiosta kiukaan voi tuoda lähemmäs seinää tai lauteita. Suojaseinä myös pitää saunan siistinä kivipölyltä ja suojaa puupintoja vesiroiskeilta. Lisävarusteena kiukaaseen voi hankkia myös tyylikkään suojakaiteen, joka kiinnitetään Cilindro Plus -kiukaaseen huomaamattomilla mutta tukevilla kiinnitysosilla. Suojakaiteeseen on mahdollista lisätä kaidetta kiertävä LED-valonauha, joka tuo saunaan pehmeää valoa.

”Uusi Harvia Cilindro Plus -kiuas täyttää monenlaisten saunojien tarpeet monipuolisuudellaan ja turvallisuudellaan. Sekä sellaisenaan saunaan asennettuna että lauteisiin upotettuna kiuas istuu saunan sisustukseen tyylikkäästi ja käytännöllisesti”, kertoo Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Pilarimallinen Cilindro Plus -kiuas sopii kooltaan 8–14 m3 saunaan ja se on saatavilla 6,8 kW ja 9 kW:n tehoisena.