fbpx

Harvian uusi Sentio by Harvia -premiumbrändi tuo moniaistillisuutta saunomiseen

Sentio by Harvia

Harvia on lanseerannut Sentio by Harvia -uutuusbrändin, joka takaa ensiluokkaisen sauna- ja spa-elämyksen vaativammallekin saunojalle. Kansainvälisesti palkittu muotoilu, käytännöllisyys ja uusi korkeatasoinen teknologia yhdistyvät brändissä ainutlaatuisella tavalla. Sentio by Harvia tuo saunomiseen moniaistillisia kokemuksia ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen tasapainoa.

”Kuluttajien vaatimustaso saunoille kasvaa. Saunalta halutaan yhä useammin laatua ja kokonaisvaltaista elämystä. Varustelu ja digitaalisuus ovat jo arkipäivää eurooppalaisessa saunassa, ja loimme Sentio by Harvian vastaamaan näihin muuttuviin tarpeisiin”, sanoo Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Sentio by Harvia edustaa innovatiivista kiuasteknologiaa ja kansainvälisesti palkittua designia, joka täyttää vaativankin sisustajan toiveet. Malliston Concept R Mini Combi -designkiuas on voittanut iF DESIGN AWARD -palkinnon ja kiukaassa on hyödynnetty edistyksellistä kolmikuoriteknologiaa, jonka avulla kiukaan ulkopinta pysyy viileämpänä kuin tavallisissa kiukaissa. Concept R -kiukaat ovat tyylikkäitä joka puolelta, ja kiukaan voi sijoittaa halutessaan vaikka keskelle saunaa.

Inspiraatiota hyvinvointiin – hybridisauna palauttaa ja rentouttaa

Sentio by Harvia tuo uusia ratkaisuja kehon ja mielen hyvinvointiin. Malliston infrapunasaunat tarjoavat kiireen keskelle ylellisen tavan rentoutua ja puhdistautua – niin kotona, kylpylässä kuin kuntosalillakin. Brändin erikoisuutena on Harvian kehittämä innovatiivinen hybridisauna, jossa uuden teknologian ansiosta yhdistyy kaksi erilaista tapaa saunoa – rentouttava infrapunasauna ja perinteinen sähkösauna. ”Kuluttajat ovat tietoisia saunomisen hyödyistä, ja omaan hyvinvointiin halutaan panostaa yhä enemmän. Hybridisaunassa voi samalla nauttia tasaisen kosteista löylyistä ja tuntea infrapunan syvälle lihaksiin vaikuttavan lämmön”, kuvailee Linna.

Tunnelmaa ja käytännöllisyyttä – täydellinen vapaus rentoutua

Sentio by Harvia tarjoaa muutakin kuin korkealuokkaisia kiukaita ja designia. Malliston aistia hivelevillä yksityiskohdilla voi luoda juuri omaan makuunsa sopivan saunaelämyksen. Huippuunsa hiottu äänentoisto ja aisteja herättelevät löylytuoksut auttavat luomaan täydellisen saunatunnelman. Ohjauskeskukset ja etäkäyttö mobiililaitteilla tuovat käyttömukavuutta saunahetkeen. Etäkäyttö mobiilisti mahdollistaa saunan ohjaamisen helposti omalla älylaitteella. Ohjauskeskuksella saunan kosteutta ja lämpötilaa voi säätää juuri sellaiseksi kuin haluaa, ja tunnelmavalaistuksen saa luotua yhdellä hipaisulla. ”Suosituin syy saunomiseen niin Suomessa kuin maailmallakin on rentoutuminen. Halusimme luoda brändin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen saunomiselämyksen ja tuo virikkeitä kaikille aisteille”, sanoo Linna.