fbpx

Kaisa Mäkäräisestä ja lajikumppaneista Harvian saunalähettiläitä

Saunayhtiö Harviasta Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppani

Saunayhtiö Harvia ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Harviasta tulee liiton pääyhteistyökumppani. Sopimus käsittää 2017 kilpailukauden. Kansainvälisillä saunamarkkinoilla toimivaa Harviaa yhteistyö kiinnostaa erityisesti siksi, että sekä sauna että ampumahiihto ovat Keski-Euroopassa laajan yleisön suosiossa.

, IBU World Cup 1 ostersund single mix relay

Saunalla on uusimpien tieteellisten tutkimusten mukaan selviä terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Huippu-urheilijoille sauna on yksi merkittävistä menestystekijöistä. Sekä sauna että urheilu vaikuttavat kokonaisvaltaisesti elämänlaatuun. Saunan terveysvaikutukset tulevat henkisen ja fyysisen tasapainon, rentoutumisen sekä palautumisen kautta.

– Suomi, sauna ja sisu. Nämä asiat yhdistävät Harviaa ja Suomen huipputason ampumahiihtäjiä. Kun tähän suorastaan pyhään kolminaisuuteen yhdistetään saunan tuottamat terveys- ja hyvinvointivaikutukset, ollaan kansainvälisesti huipputasolla. Me haluamme olla mukana viemässä sekä suomalaista saunaa että suomalaisia ampumahiihtäjiä Kaisa Mäkäräisen johdolla kansainväliseen kärkikastiin, yhteistyösopimusta perustelee Saunayhtiö Harvian markkinointijohtaja Timo Huhtamäki.

Kaisa Mäkäräisestä ja lajikumppaneista Harvian saunalähettiläitä

Harvian ja Ampumahiihtoliiton sopimuksen mukaisesti ampumahiihdon maajoukkueurheilijat toimivat Suomen sauna- ja terveyslähettiläinä. Kaisa Mäkäräinen lajikumppaneineen antavat kasvonsa suomalaiselle saunalle ja vievät viestiä sekä omissa että Harvian markkinointikanavissa.

, IBU World Cup 1 ostersund single mix relay

– Menestys syntyy kovalla työllä. Tämä pätee sekä kansainvälisessä yritystoiminnassa että huippu-urheilussa. Uudet saunalähettiläät pääsevät mukaan suomalaisen saunan kansainvälistämistyöhön. Joskus näkee yhteistyökuvioita, joissa naama liimataan brändin päälle ja odotetaan ihmettä tapahtuvaksi. Harvian ja Ampumahiihtoliiton yhteistyössä tästä ei ole pelkoa. Saunan terveysvaikutukset urheilijalle ovat todistettuja sekä kokemusperäisesti että tutkitusti, joten suomalaiseen mentaliteettiin istuva aitous ja suoruus määrittävät ulostulojen linjauksia, Harvian Huhtamäki paaluttaa yhteistyön raameja.

Saunayhtiö Harvian ja Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyösopimus allekirjoitettiin 8.2.2017 ja se astuu voimaan välittömästi. Harvia on mukana jo Itävallassa pidettävissä ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailuissa.

Lisätietoja:
Harvia Oy
Timo Huhtamäki, markkinointijohtaja
Harvia Oy
puh. 040 714 0705
timo.huhtamaki@harvia.fi