fbpx

Perheyhtiö Onvest Oy:stä Harvian suurin omistaja

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä.

Onvest Oy ostaa pääomasijoitusyhtiö CapManin koko omistuksen Harviassa. Kaupan myötä Onvest on Harvian suurin omistaja.

Harvian suurin yksittäinen osakkeenomistaja Capman Buyout on 19.11.2019 myynyt omistamansa osakkeet kotimaiselle sijoitusyhtiölle Onvest Oy:lle. Osakekaupan myötä kotimaisesta Onvest Oy:stä tulee Harvian suurin osakkeenomistaja 12,3 prosentin omistusosuudella. Onvestilla ei ollut aiempaa omistusta Harviassa.

Onvest Oy on suomalainen vakavarainen sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan keskittyvä perheyhtiö. Onvestin sijoitustoiminta keskittyy luomaan suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille menestymisen edellytyksiä. Listayhtiöt ovat yksi kohderyhmä yhtiön sijoitusstrategiassa.

— Toivotamme Onvestin lämpimästi tervetulleeksi. On ilo saada suomalainen perhetaustainen sijoitusyhtiö Harvian omistajaksi. Yhdessä Onvestin kanssa jatkamme pitkäjänteisen kasvustrategian toteuttamista määrätietoisesti, sanoo toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

— Kiitämme CapMania merkittävästä tuesta matkallamme kansainväliseksi sauna- ja spa-alan toimijaksi. Harvian menestystarinaa rakennetaan edelleen yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön, avainasiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme elämän rennoimmista hetkistä ja luontaisesta hyvinvoinnista mahdollista kuhunkin sauna- ja spa-kulttuuriin sopivalla tavalla.

Lisätietoja

Tapio Pajuharju, toimitusjohtaja, puh. 050 577 4200
Ari Vesterinen, talousjohtaja, puh. 040 505 0440

 

Lue lisää aiheesta voit lukea myös Onvest Oy:n sivuilta.