fbpx

Syksyn saunatrendit

Harvian syksyn uutuuskiukaat tuulettavat ajatuksia siitä, miltä kiukaan tulisi näyttää. Uusi räväkän ferrarinpunainen Forte-kiuas on kiireisen ja aktiivisen saunojan unelma: löylyt ovat valmiit heti, kun kansi on avattu. Uusi nurkkaan asennettava Cilindro-kiuas tekee pilarikiukaan asentamisen mahdolliseksi myös pieniin city-saunoihin. Pallonmallisen Globe-kiukaan puolestaan voi asentaa joko lattialle, seinään – tai kattoon. Digitaalisuus on jalkautunut myös saunaan, sillä kiuasta voidaan ohjata esimerkiksi kosketusnäytöllisen Xafir-ohjauskeskuksen avulla.

Himosaunojan valinta on ferrarinpunainen Forte-kiuas

Harvian kyselytutkimuksen mukaan suomalaisista saunojista joka viides saunoo intohimoisesti, jopa useamman kerran viikossa. Saunojista 60 % halajaa saunaan liikunnan jälkeen. Himosaunojan kiuasvalinta on aina valmis Forte-kiuas, joka takaa löylyt heti, kun siltä tuntuu.

Harvian uusi ferrarinpunainen Forte-kiuas sopii aktiivisille ja kiireisille ihmisille, jotka haluavat myös rentoutua nopeasti. Aina valmis Forte-kiuas kiihtyy kuin kilpa-auto – löylyt ovat valmiit heti, kun kansi on avattu.

Harvia Forte -kiuas on moderni versio varaavasta sähkökiukaasta. Fortelle ominainen matala saunomislämpötila takaa miellyttävän kosteat ja runsaat löylyt. Uusi roiskesuojattu kosketusohjauspaneeli voidaan sijoittaa joko saunan sisä- tai ulkopuolelle. Forte-kiuas on saatavana myös kiiltävän mustana tai teräksenvärisenä.

Forte-kiuas kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos kansi on vahingossa unohtunut auki. ECO-toiminnon avulla kiukaan lämpötilan voidaan asettaa alhaiseksi, jos kiuasta ei käytetä muutamaan päivään.

cilindro_pc66-5_suoristettuCilindro-kiuas ei ole nurkassa jäähyllä

Cilindro-kiukaiden uusin tulokas mahdollistaa pilarikiukaan käyttämisen myös pienissä city-saunoissa. Uusi Cilindro on Harvian ensimmäinen kiuas, jonka voi asentaa myös nurkkaan.

Kiukaan mukana tuleva suojaseinä pienentää suoja­etäisyysvaatimuksia. Suojaseinää käyttämällä Cilindro vie saman tilan kuin seinään asennettava kiuas.

Cilindron ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Löylyjä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle.

Globe – maailman ensimmäinen pallonmuotoinen kiuas

Pallonmallinen Harvia Globe-kiuas tuulettaa ajatukset siitä, missä kiukaan kuuluisi sijaita. Globen voi kiinnittää seinään, asentaa jalustalle tai ripustaa kattoon. Valinnanvapaus antaa tilaa mielikuvitukselle lauteiden suunnittelun suhteen.

Globe-kiukaassa on otettu huomioon myös ympäristöseikat. Kiukaan pintakäsittelyprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja, ja ruostumaonta terästä on hyödynnetty raaka-aineena tehokkaasti. Uutta ajattelua edustaa myös kiukaan rakenne, joka koostuu tarkasti laserleikatuista teräskaarista ja -renkaista. Kiukaan kivimäärä on optimoitu: kiuas lämpenee riittävän nopeasti löylyjen pehmeydestä tinkimättä.

Harvia Globe -kiukaita ohjataan kosketusohjauspaneelilla. Yksinkertaisen tyylikäs roiskevesisuojattu ohjauspaneeli voidaan asentaa saunan sisä- tai ulkopuolelle.

Kosketusnäytöt jalkautuivat saunaan

Uuden Harvia Xafir -ohjauskeskuksen kosketusohjauspaneelilla voidaan säätää saunan lämpötilaa, käyttöaikaa, valaistusta ja tuuletusta. Ohjauskeskuksen design on kaunis ja pelkistetty, ja roiskesuojattu kosketusohjauspaneeli on helppokäyttöinen ja kestävä.

Xafir-ohjauskeskus on tyyliltään samanlainen kuin Harvian höyrynkehittimien ohjauspaneeli. Näin kokonaisuus säilyy kotikylpylän seinällä tyylikkäänä.

Ohjauskeskuksen anturi on varustettu palautettavalla ylikuumenemissuojalla. Xafir-ohjauskeskusta voidaan käyttää muun muassa tietyissä Globe- ja Cilindro-kiuasmalleissa.