fbpx

Tutustu Harvian tuotteisiin Porin Asuntomessuilla

Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018 on esillä monipuolinen kokonaisuus Harvian sauna- ja spatuotteita. Kohteet esittelevät uusinta teknologiaa ja muotoilua moderniin saunaan sekä vaihtoehtoja perinteisen saunan ystäville.

Kotimaisen Harvian saunaratkaisuja esitellään neljässä Porin Asuntomessujen kohteessa. Messukävijät pääsevät tuttujen sähkökiukaiden ohella tutustumaan uusiin saunavaihtoehtoihin, kuten infrapunalämmön ja perinteiset löylyt yhdistävään hybridisaunaan sekä kosteat löylyt takaavaan höyrystinkiukaaseen. Ohessa tarkempaa tietoa messukohteisiin asennetuista Harvian tuotteista ja ratkaisuista.

23. Luoto

Hybridi-sisäsauna ja Solide-pihasauna

Kohteeseen on valittu kaksi Harvian saunakokonaisuutta vastaamaan arjen erilaisiin saunomistarpeisiin.

Päärakennukseen on valittu juuri markkinoille tullut Harvian hybridisauna kokonaisuus, joka mahdollistaa perinteisen ja infrapunasaunan yhdistämisen samaan tilaan. Hybridisaunassa yhdistyvät Sentio by Harvian innovatiivinen infrapunateknologia ja huippumuotoilu sekä perinteisen saunan kosteat löylyt. Sentio by Harvian Concept R combi-kiuas on varustettu höyrystimellä, joka mahdollistaa pehmeämmän ja kosteamman saunakokemuksen – höyrystin luo saunaan peruskosteuden jopa ilman löylynheittoa. Harvian infrapunalämmittimet tuovat pehmeää lämpöä, jonka voi säätää asteen tarkkuudella oman makunsa mukaisesti.

Hybridisaunaa ohjataan kätevästi tarkoitukseen valitulla ohjauskeskuksella. Saunan sisustuksen viimeistelevät modernit ja pelkistetyt Solide-lauteet, jotka on valmistettu korkealaatuisesta pitkittäin laminoidusta GLT-kuusesta.

Päärakennuksen saunan Harvia-tuotteet:

 • Sentio by Harvia Concept R combi -höyrystinkiuas
 • Sentio by Harvia -infrapunasäteilijät
 • Sentio by Harvia Pro B3 ohjauskeskus
 • Harvia Solide-laudepaketti
 • Harvia kuultovalkoinen kuusi STP 95×15 -paneeli
 • Mittatilaustyönä Harvian toteuttama lasiseinä

Sisäsaunan lisäksi asukas on halunnut kohteeseen oman rentoutumisvyöhykkeen ja pihasaunan. Harvian Solide-ulkosaunassa yhdistyy suomalainen saunaperinne ja moderni skandinaavinen muotoilu. Saunan kiukaaksi on valittu Harvian pajamestarin käsin tekemä Legend 240 Duo, jossa yhdistyy puulämmitteinen kiuas ja takka. Suuren kivimäärän sisältävä kiuas takaa savusaunamaisen kosteat ja pehmeät löylyt. Kohteeseen valittuun Solide Outdoor1 -pihasaunaan mahtuu 4–5 saunojaa.

Pihasaunan Harvia-tuotteet:

 • Solide Outdoor1 -pihasauna
 • Legend 240 Duo -puukiuas sekä kiukaaseen sopiva suojakaide ja 25 litran vesisäiliö
 • Harvia teräspiippu

18. Kotoisa

Linjakkaan moderni sisäsauna

Solide-laudepaketti ja Modulo-kiuas viimeistelevät modernin kodin saunaosaston.

Solide-lauteissa vaalean puun ja mustan rungon yhdistelmä tuo kontrasteja ja ilmettä uuden talon saunaosastolle. Lauteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kosteudenkestävästä GLT-kuusesta. Kiukaaksi kohteeseen on valittu tyylikäs Modulo-kiuas.

Muuntautumiskykyistä kiuasta voi helposti muokata tilan ja erilaisten lauderatkaisujen mukaan: Moduloa on saatavilla avoimen kivipinnan kauttaaltaan näyttävänä versiona, kokonaan linjakkailla teräskyljillä verhoiltuna tai näiden yhdistelmänä. Kiukaan käyttö tapahtuu kosketusohjauspaneelilla varustetulla Xenio-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneelin voi asentaa saunaan tai saunan ulkopuolelle pesu- tai pukuhuoneeseen.

Kohteen Harvia-tuotteet:

 • Modulo-kiuas
 • Xenio-ohjauskeskus
 • Solide-laudepaketti
 • Harvia Kuusi STP 95×15 -paneeli
 • Mittatilaustyönä Harvian toteuttama lasiseinä

11. Talo Luvia ja 27. Solid House Kodit

Aina valmis löylyihin

Talo Luvian ja Solid House Kodit saunoihin on valittu kiukaaksi aina valmis Forte. Innovatiivisessa varaavassa sähkökiukaassa yhdistyy huippuluokan teknologia ja upea muotoilu. Aina Valmis Forte tarjoaa kädenkäänteessä täydellisen rentoutumishetken keskellä elämän kiireitä ja sopii erityisen hyvin usein saunovalle.Käyttömukavuutta tuo erillinen roiskevesisuojattu kosketusohjauspaneeli, jonka ansiosta kiuas soveltuu hyvin myös laudeupotuksiin. Kokonaisuuden viimeistelee Forten muotoa korostava upotuskaulus.

Kohteiden Harvia-tuotteet:

 • Musta Forte AFB6 -sähkökiuas ja kiukaaseen sopiva upotuskaulus