fbpx

Uudessa designkiukaassa yhdistyy helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Harvian syksyn uutuus on nimeltään The Wall. Uusi seinämallinen kiuas on vuosien tuotekehityksen tulos, jonka keskiössä ovat helppokäyttöisyys ja turvallisuus. The Wallin kytkimet on valaistu, käyttökytkin sijaitsee laitteen yläosassa ja kiukaassa palaa merkkivalo sen ollessa päällä. Skandinaavista designia edustava kiuas perustuu tietoisuuteen saunan positiivisista terveysvaikutuksista ja nojaa orastaviin saunatrendeihin. Global Wellness Institute nimesi saunan viimeisimmässä raportissaan maailman hyvinvointitrendien ykköseksi.

Uusi Harvia The Wall on vuosien tuotekehityksen tulos. Helppokäyttöisyys ja markkinoiden helpoin asennettavuus ovat tuotteen keskeisiä ominaisuuksia. Kiukaan kytkimet ovat valaistut. Valaistus syttyy, kun kiuas on päällä tai ajastettu kytkeytymään päälle. Käyttökytkin sijaitsee laitteen yläosassa ja lämpötilan säädin alaosassa. Uudet toiminnallisuudet tekevät turvallisesta kiukaasta entistäkin turvallisemman.

– Käyttökytkimen uusi sijainti tekee siitä aikaisempaa helppokäyttöisemmän. Käyttömukavuuden lisäksi turvallisuus ohjasi The Wall -kiukaan tuotekehitystä, Harvian markkinointipäällikkö Jussi Valkonen kertoo.

Kaupungistuneessa Suomessa seinäkiinnitteiset kiukaat edustavat myydyimpiä malleja. The Wallin asentamisen nopeus perustuu innovatiiviseen seinäkiinnitystelineeseen, jonka avulla etäisyys lattiaan määrittyy automaattisesti. Nopea asennus kiinnostaa erityisesti asuntoja rakentavia rakennusliikkeitä.

Virtaviivaisella designilla ja kuultavalla kromipinnalla syntyy uusi saunaikoni

Suomi on yli kolmen miljoonan saunansa ansioista maailman saunatihein maa. Meille suomalaisille kiuas ei ole pelkkä lämmitin, vaan myös kodin visuaalinen elementti. The Wallissa yhdistyvät skandinaavinen pelkistetyn kaunis design ja markkinoiden helpoin käytettävyys. Kiukaan krominkuultava kuori luo näyttävyyttä löylyhuoneeseen.

– Harvian seinämallin kiukaat ovat olleet markkinoiden myydyimpiä. The Wall -kiukaan osalta tavoitteenamme on tuoda sekä kotimaisille että kansainvälisille markkinoille tulevaisuuden saunaikoni. Skandinaavinen designperintömme leviää saunan mukana maailmalle, Valkonen sanoo.

Global Wellness Institute nimesi viimeisimmässä raportissaan saunan maailman hyvinvointitrendien ykköseksi. Tuoreet tutkimukset saunan terveysvaikutuksista nostavat saunomisen sydänterveyden ennaltaehkäisyn keskiöön.

– Sauna on tulevaisuudessa mitä suurimmissa määrin terveystuote. Se on Harvialle erityisesti viennin kannalta keskeinen tieto. Suomessa sauna kuuluu kulttuuriin. Kansainvälisillä markkinoilla taas on erilaisia saunomiskulttuureja, joissa terveysvaikutukset ja hyvinvointi korostuvat, Valkonen muistuttaa.

– Saunasta on tuoreiden tieteellisten tutkimusten mukaan kehittymässä kokonaisvaltainen hyvinvointituote, jolla voidaan edesauttaa sydänterveyttä. Olemme Sauna ja sydän -tutkimuksen pääyhteistyökumppani ja uskomme, että saunasta on tulossa monitoiminnallinen tuote, joka parhaimmillaan ennaltaehkäisee sydänsairauksia ja edistää ihmisten terveyttä, Harvian Jussi Valkonen päättää.